• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Parabensiz bir kozmetik markası arıyorm. Önerisi olan?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

queena21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
47
8
1
29
Arkadaşlar benim için en önemlisi İÇERİK! paraben içermeyen mascara eyeliner ları olan bir marka önerir misniz?

Physicians formula,jane iredale nin çoğu ürünü içermiyor bildiğim kadarıyla bi araştırın isterseniz

Maybelline eye studio lasting drama gel eyeliner icinde paraben yok diye biliyorum cunku ewg.comda kirmizi isaretli degil. Ayrica golden rose liquid eyeliner paraben icermiyor

The Balm ve Note'un ürünlerinde de paraben yok diye biliyorum ama yine de içeriklerine bakmak lazım tabi.

Arkadaşlar benim için en önemlisi İÇERİK! paraben içermeyen mascara eyeliner ları olan bir marka önerir misniz?
paraben nedir
benim alerjim var kozmetiğe ama yves rocher kullanıyorum bitkisel diye
alerjiyi yapan paraben mi?

Canım bende senin gibi sağlığa zararsız ürünler ararken LR ile tanıştım ve üye olarak indirimli ürünler almaya başladım.Yaklaşık 6 ay ürünleri denedikten sonra da LR danışmanlığı yapmaya karar verdim.Şu an tüm çevrem kullanıyor hepsi memnun diyebilirim. Bana olumsuz dönüş yok şuana kadar. Makyaj yapmaya başladığımdan beri hep kaliteli ürünler tercih ettim. Ama LR ürünlerinde yaşadığım kalite farkı anlatılmaz yaşanır. LR'nin Deluxe ve Colurs makyaj serisinde paraben ve mineral yağlar içermeyen sayısız seçeneği var. Denemek istesen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

yves rocher hemen hemen tüm ürünlerinde silikon ve paraben olmadığı söyleniyor bende şu sıra gözaltı kapatıcısı ve rimal arıyorum sanırım buradan alacağım

Sanki paraben disindaki kimyasallar cok faydali da....bir kadinin cildi puruzsuz ve temiz se yeter.. o pis makyaj ve pudralarla yuz berbat oluyor...

parabensiz bir krem var glysolid ismi..makyaj öncesi kalıcılık için şiddetle tavsiye edilir..

Farmasi Ürünleri
% Türk Firmasıdır
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Tüm ürünlerin üretimi Türkiye'de İstanbul'da Avrupa'nın en büyük entegre kozmetik üretim tesisine sahip modern fabrikalarda üretilmektedir.
Üretim tesisleri Sağlık Bakanlığı Denetiminde olup uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
GMP (Good Manufacturing Practices-İyi üretim uygulamaları) sertikasına sahip olmak oldukça önemlidir. Farmasi GMP sertikasına sahiptir
Helal sertifikaya sahiptir urunlerinin icerisinde domuz yagi etil alkol gibi muslumanlar icin haram sayilan maddeler yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back