Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benefit, yvesrocher bitkisel içerikli ürünlerdir
bazı ürünlerinde olabilir elbette bir çoğunda yok. ürün içeriğini okuyun almadan önce :)ywes rocher de var canım
Arkadaşlar benim için en önemlisi İÇERİK! paraben içermeyen mascara eyeliner ları olan bir marka önerir misniz?
paraben nedirArkadaşlar benim için en önemlisi İÇERİK! paraben içermeyen mascara eyeliner ları olan bir marka önerir misniz?
Canım bende senin gibi sağlığa zararsız ürünler ararken LR ile tanıştım ve üye olarak indirimli ürünler almaya başladım.Yaklaşık 6 ay ürünleri denedikten sonra da LR danışmanlığı yapmaya karar verdim.Şu an tüm çevrem kullanıyor hepsi memnun diyebilirim. Bana olumsuz dönüş yok şuana kadar. Makyaj yapmaya başladığımdan beri hep kaliteli ürünler tercih ettim. Ama LR ürünlerinde yaşadığım kalite farkı anlatılmaz yaşanır. LR'nin Deluxe ve Colurs makyaj serisinde paraben ve mineral yağlar içermeyen sayısız seçeneği var. Denemek istesen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.Arkadaşlar benim için en önemlisi İÇERİK! paraben içermeyen mascara eyeliner ları olan bir marka önerir misniz?