- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Tig oyasi benim ilgimi cekmez ama eliniz lezzetliyse ev yapimi pasta borek sarma gibi seyler yapabilirsiniz.insanlar ya calistiklari ya da ugrasmak istemedikleri icin bu tarz seylere cok ilgi gosteriyorlar.
İyi aksamlar.. arkadaslar biraz kıt kanaat geçiniyoruz ek iş, ufak geliri bile olsa bir şeyler yapmak istiyoruz.. annem harika tığ oyası yapıyor Instagram üzerinden yaptıklarının resmini koyup satış yapabilir miyiz sizce ? Alan olur mu ?
Ah parasızlık.. insanı nelerle ugrastiriyor..
Merhaba,
Allah yardımcınız olsun.
Maalesef instagramda çok fazla benzer hesap var.
Ama tanıdıklara yayarsanız çeyiz vs için ya da tanıdık dükkanlara ilan asabilirsiniz sipariş için.
Böyle işlerde sanaldan çok çevreye güvenin derim.
Ben aliyorum misafirim geldiginde:) zaten kastettigim kargoyla uzak yerlere gondermek degil oyle elbette bozulur.tig oyasini da dedigim gibi benim ilgimi cekmez ama seveni begeneni illa ki vardir bi deneyin o halde.artik instagramda cok fazla satis sayfasi var cok farkli bir sey olmali ki talep gorsun.Allah yardimciniz olsun.Kim alirki yemek.. yemek gidene kadar bozulur. Elimden o kadarı gelmiyorda tığ oyası annem pek becerikli olmaz mı dersiniz
Ben hep hediye alışverişini Instagramdan yaparım. Özellikle sevgililer donemi zamanında çoğu arkadaşım Instagramdan ürün alır.
Bence bir deneyin. Ne kaybedersiniz ki?
Instagram fenomenlerine hediye gönderin sizi paylaşsinlar.
Pintereste yaptıklarını koyun, sitenizi ekleyin... Olur olur yani.
Ama tanınmak şart oncesinde
*Üstte yazan arkadaşa katılıyorum. Eş dosta haber sakin, mahalledeki ceyizciye ürün bırakın daha iyi
Ben aliyorum misafirim geldiginde:) zaten kastettigim kargoyla uzak yerlere gondermek degil oyle elbette bozulur.tig oyasini da dedigim gibi benim ilgimi cekmez ama seveni begeneni illa ki vardir bi deneyin o halde.artik instagramda cok fazla satis sayfasi var cok farkli bir sey olmali ki talep gorsun.Allah yardimciniz olsun.
Ben mezatlara katılıyorum arasıra. Oraya kendi eşyanın da veriyorsun, satılan üründen yüzde on komisyon alıyorlar.Tamamdır benim sürekli yemeni aldığım dükkan var oraya gitsem abi senden alıyorum yardımcı ol desem bir şeyler yapar mı ki ne deyim adama kapısına kağıt mi asayim
Ben mezatlara katılıyorum arasıra. Oraya kendi eşyanın da veriyorsun, satılan üründen yüzde on komisyon alıyorlar.
Siz de o şekilde, yüzde on komisyonla kasanın yanına koyabilirsiniz mesela.
Sorun bir, ne kaybedersiniz ki?
Var ya, satıyoruuuum,satiyoruuuum saat tim!Mezat nedir açıkçası ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?