PARA ÇEKME sekansı mutkala deneyin💵💸

Eda2019

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
442
767
23
33
Evrende herşeyin bir titreşimi var sayılarında, Grigori Grabavoi doğru sayıları kullanarak hayatın her alanında dönüşüm yaşanabileceğini ve bedenin de şifalanabileceğini söylüyor..

Para çekme sekansı için 520 sayıları tek tek ve sesli okuyoruz ( beş iki sıfır şeklinde) gün içinde aklımıza geldikçe söylüyor ve sürekli olumlama yapıyoruz para bana kolaylıkla geliyor diyoruz..
Ben bunu iki haftadır yapıyorum ve hiç beklemediğim iki yerden para geldi,
( dükkanim var bir müşteri geldi bir yil önce benim dükkanıma gelmiş ve bir sey almış 120₺ ama parasını vermemiş o zaman, bana çıkardı 120₺ verdi ve kusura bakmayın dedi çıktı dükkandan yani gerçekten hayretler içerisinde kaldim)
Deneyin denemekten zarar gelmez, para sekansı dışında bir sürü sekans var
Kilo verme
Bebeklerde iştah arttırma
Bebeklerde uyku düzeni
İş bulma
Odaklanma vs

merak edenler ınstagramdan arama kısmına sekans yazıp araştırabilir bir sürü bilgi çıkıyor ve insanlar çok fazla olumlu geri dönüş yazmış burdan da birbirimize bilgi alışverişi yaparız 🙈😊

Kilo vermek için sekans
Ben böyle şeylerin enerjisine çok inanıyorum. Şimdi ınstagramdan baktım evet çokça varmış. Ilgilenecegim. Teşekkürler 💜
Çok sevindim ❤️bende daha önce böyle şeylerle çok ilgim olmazdi ama o kadar çok olumlu şeyler okudum ki bu sekanslar hakkında yapsak ne kaybederiz kii 🤗🌸
Mesela bitkilerin sifalanma sekansi var onu kırılan orkidemde denedim iki hafta içinde yeni bir dal çıktı . Sonra o iyileşince diğer iki senedir çiçek açmayan orkidemin dibine 81120218 sayılarını yazdım ve koydum bir hafta sonra yeni bir dal çıktığıni gördüm bu gerçekten mucize gibiydi gerçekten inanarak yapmak gerekiyor ama 🌸

Waoovv gerçekten mi ?? 😍 Harika birşeymis cidden. Çok şaşırdım. Kesinlikle ılgilenecegim bende. Ve ınstagramla youtube da binlerce sekansla ilgili şeyler gördüm. Kesin yapacağım ❤ cook teşekkürler paylaştığınız için 🙏

Waoovv gerçekten mi ?? 😍 Harika birşeymis cidden. Çok şaşırdım. Kesinlikle ılgilenecegim bende. Ve ınstagramla youtube da binlerce sekansla ilgili şeyler gördüm. Kesin yapacağım ❤ cook teşekkürler paylaştığınız için 🙏
Evet gerçekten kendim deneyimlemesem böyle şeyler anlatanlara yok artık saçmalama derim ama oldu valla 😂😂

Evet gerçekten kendim deneyimlemesem böyle şeyler anlatanlara yok artık saçmalama derim ama oldu valla 😂😂
Ya bence evrende sayılarla olumlamalarla enerjiler var. Hatta mesela islamda da zikir sayıları vardır belki bunlarla ilgilidir. Çok dinî bilgim yok ama mesela esma-ül husna ya da bazı duaların özellikle sayıları var.
O sayılar içinde kapı kilidi nasil bir diş eksik olursa kapiyi açmaz ise o sayılarla tam olursa yerine ulaşır kabul olur tarzında şeyler okudum.
Belki bu sayılarla o şekilde birşeydir. Kilit gibi istediğimiz şeylerin enerjilerini çeken sayılardır. Olabilitesi cok yuksek geldi bana ❤

Ya bence evrende sayılarla olumlamalarla enerjiler var. Hatta mesela islamda da zikir sayıları vardır belki bunlarla ilgilidir. Çok dinî bilgim yok ama mesela esma-ül husna ya da bazı duaların özellikle sayıları var.
O sayılar içinde kapı kilidi nasil bir diş eksik olursa kapiyi açmaz ise o sayılarla tam olursa yerine ulaşır kabul olur tarzında şeyler okudum.
Belki bu sayılarla o şekilde birşeydir. Kilit gibi istediğimiz şeylerin enerjilerini çeken sayılardır. Olabilitesi cok yuksek geldi bana ❤
Aynen öyle katılıyorum size bunların yanında sürekli olumlu düşünüp Allahtan tam inançla istersek o hiç bir kulunu geri çevirmez ❤️

Derya Öztürk
Rabia Alga
Bedia Kahya Kılıç

instadan bu kişileri takip edin bir çok sekans onların paylaşımların da var aradığınız yoksa da kesinlikle yardımcı oluyorlar

Detayli yazilmamis ama bu ozel sayilari rakam rakam okuyacaksınız. Mesela acil para gelsin sayisi 5 2 0'ı
Beş iki sıfır diye okuyacaksınız.
5 2 0 2 5 tikanikliklari açar
5 1 4 2 4 8 5 3 8 uyku sayisi bebelerde cok etkili
5 1 4 2 3 8 8 vajinismus sayisi
4 4 4 elektronik ariza sayısı
3 3 6 9 8 1 5 evrensel sağlık sayisi

Çok gariptir bir kere ezberleyinve unutmuyorsunuz. Sarki gibi kalıyor hafızanızda.

Back
X