Evrende herşeyin bir titreşimi var sayılarında, Grigori Grabavoi doğru sayıları kullanarak hayatın her alanında dönüşüm yaşanabileceğini ve bedenin de şifalanabileceğini söylüyor..
Para çekme sekansı için 520 sayıları tek tek ve sesli okuyoruz ( beş iki sıfır şeklinde) gün içinde aklımıza geldikçe söylüyor ve sürekli olumlama yapıyoruz para bana kolaylıkla geliyor diyoruz..
Ben bunu iki haftadır yapıyorum ve hiç beklemediğim iki yerden para geldi,
( dükkanim var bir müşteri geldi bir yil önce benim dükkanıma gelmiş ve bir sey almış 120₺ ama parasını vermemiş o zaman, bana çıkardı 120₺ verdi ve kusura bakmayın dedi çıktı dükkandan yani gerçekten hayretler içerisinde kaldim)
Deneyin denemekten zarar gelmez, para sekansı dışında bir sürü sekans var
Kilo verme
Bebeklerde iştah arttırma
Bebeklerde uyku düzeni
İş bulma
Odaklanma vs
merak edenler ınstagramdan arama kısmına sekans yazıp araştırabilir bir sürü bilgi çıkıyor ve insanlar çok fazla olumlu geri dönüş yazmış burdan da birbirimize bilgi alışverişi yaparız

Para çekme sekansı için 520 sayıları tek tek ve sesli okuyoruz ( beş iki sıfır şeklinde) gün içinde aklımıza geldikçe söylüyor ve sürekli olumlama yapıyoruz para bana kolaylıkla geliyor diyoruz..
Ben bunu iki haftadır yapıyorum ve hiç beklemediğim iki yerden para geldi,
( dükkanim var bir müşteri geldi bir yil önce benim dükkanıma gelmiş ve bir sey almış 120₺ ama parasını vermemiş o zaman, bana çıkardı 120₺ verdi ve kusura bakmayın dedi çıktı dükkandan yani gerçekten hayretler içerisinde kaldim)
Deneyin denemekten zarar gelmez, para sekansı dışında bir sürü sekans var
Kilo verme
Bebeklerde iştah arttırma
Bebeklerde uyku düzeni
İş bulma
Odaklanma vs
merak edenler ınstagramdan arama kısmına sekans yazıp araştırabilir bir sürü bilgi çıkıyor ve insanlar çok fazla olumlu geri dönüş yazmış burdan da birbirimize bilgi alışverişi yaparız