Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun inşallahBende her ay çeyrek almaya başlıcam önümüzdeki ay :)
Cnm sen yeni ev aldın normal Bi süre böyke eksik tamamlamakla geçer sonra başlarsınız birikime inşallahbenim birikim yapmam çok zor
3 ay maasım ancak bana yetiyor.
sonraları kızıma oda alıcam evin eksikleri tamamlanıcak falan
Cnm sen yeni ev aldın normal Bi süre böyke eksik tamamlamakla geçer sonra başlarsınız birikime inşallah
Doğru cnm hepsi Bi anda da olmuyor yavas yavas olur ev senin ne guzel işte zmnla borçlar azaldıkça istediğini yaparsındün gezdim birazcık duşakabin beğendim 999 tl di
ankastre 2.500 tl tutuyodu.
dolaplar 3.000 olur. vs diye gidiyor.
yani zor hersey istediğim gibi olmuyor.
Evet ben iptal ettirdimKızlar aranızda zorunlu bes olup da iptal ettiren var mı
bende iptal ettirdim ama bu ay yıne de kesıntı olmuş bende bankayı arıyorum acmıyorlar sınır oldumEvet ben iptal ettirdim
geri yattı mı besin :)bende iptal ettirdim ama bu ay yıne de kesıntı olmuş bende bankayı arıyorum acmıyorlar sınır oldum
Ayy canım yazacaktım sana bugun yoğundum azcık yatmadı hala yarın arayacm tekrar bankayıgeri yattı mı besin :)
benim yattı harcadım bile
ara bizim ili örnek göster şikayetçi olacağını fln söyle bakalım ne olacakAyy canım yazacaktım sana bugun yoğundum azcık yatmadı hala yarın arayacm tekrar bankayı
Okula gideyim de diğerlerine sorayım Bi sonra arayacam cok uzadı yaniara bizim ili örnek göster şikayetçi olacağını fln söyle bakalım ne olacak
Kızlar aranızda zorunlu bes olup da iptal ettiren var mı
İkinci kesintiyi 10gün sonra yatırdılar Bnde de ilkini ertesi gün direk yatırmışlardıBen ettirdim
Önce ilk kestiklerini yatırdılar
Sonraki maaşta yine kesilip sonrasında o kesileni de yatırdılar