Eşimde bende memuruz 5 bin küsür gibi bir gelire sahibiz .eşim eğlendiğimiz ilk zaman her aldığıma laf eder almamı istemez sürekli para biriktirmekten sıkmaktan bahsederdi.sonra çok sorun yaşadık ve ben hesapların ayrılmasını istedim daha doğrusu o kadar bunalttı ve hayal kırıklığı yaşattığı bana hep onun söylediğinin olmayacağını bu evliliğin böyle bir dinamikte yürümeyeceğini göstermiş oldum.şu an çok anlayışlı kavgaları uzatmayan beni kırmak üzmek istemeyen bir adam görüyorum karşımda yada oynuyor bilemiyorum.ama kızlar para biriktiremiyoruz .tarla yada arsa alalım diyorum tamam bakarız hesaplarız kredi için acele etme diyor hareket yok istek de göremiyorum 2 hafta oldu konuşalı yaklaşık.dün sahurda açtım konuyu ben başta söylemiştim bende saldım artık diye göz dağı veriyor aklı sıra hesapların ayrı olması rahatsız ediyor belli ama ben bu gözdağına karşı ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim .ailesine para göndermeyen adam onada başladı düğün borçlarımızı ödüyorlar yardim etmeliyim diye