kendinize bir hedef belirlerseniz çok istediğiniz birşey o gazla insan biriktirebiliyor benim gelirim giderim kendime ait .Ailem hayatta değil .Hayaller kurduğum bir beşik kertmem varHer ay zor olmuyor mu öğrenciyken?
Ne kadar biriktirdiniz?
Heveslendim şimdi
Ben ilk başlarda altın alıyordum o zamanlar 80di şimdi bilmiyorum kaç oldu, araba alırken altın hesabımı sıfırlattım mecburen, altın almak en mantıklısı demislerdi o zamanda bana.Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
Azminiz takdire şayan :)))
Bireysel emeklilik için yaş sınırlaması yok mu?
Küçük altın güzel de, devamı gelir mi bilmiyorum..
Hayır bekarım da, çok fuzuli harcıyorum üzülüyorum sonra da. Benim de öyle.. Dolabım giyilmeyen kıyafet kaynıyor.. Geçenlerde, muşta bir okula gönderdim 3 koli kıyafet, artık almıyorum..
Ben de heveslendireyim sizi o zaman, ben de öğrenciyim, 4 senedir para biriktirdim biraz da ailemin üstüne para koymasıyla araba aldım aralıkta, benim bursum vardı onu hiç harcamadan direk bankaya yatırıyordum, pek de dışarı çıkmayınca para birikiyordu
Teveccühünüz efendimİdolümsün şu anda.Maşallah bir de öğrenciyken yapmışsın.
Annem bunu okusa kesin şimdi bana söylenmeye başlamıştı
Ben euro hesabı actım canım, orada euro bırıktırıyorum... Ilerde tatıl parası olarak kullanmak ıcın ama zamanı gelene kadar katı suretle dokunmayacagım...Hanımlar, hani bu para böööööyle insanın gozunde durdugu zaman hep harcanıyor ya, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, ben çok gereksiz harcama yapıyorum. Mesela bir gün çıkıyorum, sabahtan akşama kadar yeme içmeye 60-70 tl harcayıp, bir de üstüne bir sürü alışveriş yapıp geliyorum. Yani harcamak güzel tabii de, hiç birikimin olmaması da çok kötü oluyor
Bu savurganlığım yüzünden, bankaya hesap açtım sadece birikim için OLMADI..
en sonunda dedim ki Altın mı alsam? Aranızda birikim için altın alan var mı?
Hanımlar, hani bu para böööööyle insanın gozunde durdugu zaman hep harcanıyor ya, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, ben çok gereksiz harcama yapıyorum. Mesela bir gün çıkıyorum, sabahtan akşama kadar yeme içmeye 60-70 tl harcayıp, bir de üstüne bir sürü alışveriş yapıp geliyorum. Yani harcamak güzel tabii de, hiç birikimin olmaması da çok kötü oluyor
Bu savurganlığım yüzünden, bankaya hesap açtım sadece birikim için OLMADI..
en sonunda dedim ki Altın mı alsam? Aranızda birikim için altın alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?