Ben saçımın rengni açmak istiyorum fakat tabi kışın bunu yapabilirim bilmiyorum. Acaba fon makinasıyla olur mu sonucta ısı veriliyor saça. Sizce olur mu?????
güneş ışınları açıyor saçın rengini diye biliyorum.Saçımızı kuruttuğumuzda açılmıyor sonuçta rengi.birkaç hafta sonra ısınır nasıl olsa havalar.biraz daha bekle istersen.Ben de havalar ısınınca yapacağım
Papatyayla ilgili konu cok. Istersen onlara bir bak. Acilmasi sacin yapisina göre degisiyor. Kimisinin fön makinesiyle acilirken kimisinin günesle bile acilmiyor. Ama sacin rengi degil bak yapisi. Bazen koyu kumrallar acilirken, sariya yakin acik kumrallar acilmiyor.
Bir de benim alcam alcam diyip alamadigim Tresan papatya özlü sampuan da sacin rengini aciyormus. Deneyip görecegim artik...
güneş ışınları açıyor saçın rengini diye biliyorum.Saçımızı kuruttuğumuzda açılmıyor sonuçta rengi.birkaç hafta sonra ısınır nasıl olsa havalar.biraz daha bekle istersen.Ben de havalar ısınınca yapacağım
bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu.benim saçlarım doğal.boya yok maşa,düzleştirici de kullanmıyorum.ama kurutma makinesiyle kuruturum.Benim saçım da kolay açılır.Yazın açılıyor güneş açıyor benim saçımı.Hele denizden sonra harika oluyor rengi.herkes boyadınmı diyor.Yaz gelsin artık.........