• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatyaprensesin çeyiz mobilyaları için yorum bekliyor :)

sweatfebruary27

Harikalar Diyarında...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
2.215
134
373
Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum..İnşallah bi gün tüm çeyizimi eklicem buraya...Bu arada düğünümüz haziranda,

salon takımı: bizim koltuklarımız kırık beyaz kırlentlerde daha açık bejli tonlarda..ayrıca orta sehpayı da aldık:)
$2013-02-05-071.webp$2013-02-05-069.webp$2013-02-05-067.webp

yemek odası:resimler ışıktan dolayı buğulu çıkmış ama yakından daha güzel :)

$2013-02-05-064.webp$2013-02-05-061.webp$2013-02-05-058.webp$2013-02-05-059.webp

oturma odası: bu köşe(msi)takımın koyu moru olucak küçük köşe+puf

$2013-02-05-073.webp$2013-02-05-072.webp

yatakodası: sade bi model beğendik aynalı tercih ediyorduk aslında ama bunu çok beğenince gözümüz başkasına bakmadı.neyseki dolap ve yatağın fotosunu netten buldum daha iyi görüntüsü tuvalet aynasını da kendi çektiğimden ekliyorum..bir de küçük ayrıntı bizimkinin başlığında ve komidini biraz farklı onu da eklemessem içim rahat etmez:)

$2013-02-05-078.webp

Eklentiler

• $88867971.webp
    $88867971.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $2013-02-05-079.webp
    $2013-02-05-079.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 93
Çok güzel, sıcacık bir ev olacağı kesin :) Dolabın aynalı olmasınıkesinlikle tavsiye ederdim. Çünkü yatak odasınıdaha aydınlık ve geniş gösterirdi :) olsun bunlarda çok güzel. Güle güle kullan

çook mutlu oldum beğendiğinize..bu arada biz bi de dolabı boydan boya ayna istiyorduk sonuç bu oldu:) kısmet işte..ama bir boy aynası almayı düşünüyoruz tek çözüm bu şimdilik :)

(bu arada başlıktaki anlam kayması için kusura bakmayın..fotoları yükleme heyecanı içinde dikkat etmemişim..)

hepsi çok hoş duruyor güle güle mutlu günlerde kullanın. Nerden aldınız acaba mobilyalarınız tarzını çok beğendim özellikle ben.

çok teşekkür ederim canım..oturduğum ilde yerel bi mobilyacıdan aldık..yani istikbal doğtaş vb gibi tanıdık marka değil..ama mobilya ankarada yapılıyormuş..

Ben de beğendim canım eşyalarını modası geçmeyecek ve göz yormayan modeller seçmişsin:16:Gayet konforlu gözüküyorlar güle güle eskitin...

Kesinlikle benim tarzım değil ben çift renk mobilya sevmiyorum ama siz begendiyseniz dicek birşey yok tabi koltuk takımını begendim güle güle kullanın :nazar:

Yorum yapıp fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim..
Ben de tek renk mobilya sevmiyorum boğuyor beni :) o yüzden hep iki renk baktık siyah-beyaz ya da kahve-beyaz düşündük bunlarda karar kıldık .. daha güzelleri sizlerin olsun..

Salon koltuklarina bayilfim kirik bej olmasi cok kullanisli temizlik acisindanda.vitrin almayi dusuezdim ewde kuru kalabalikk ..ama hepsii cokk hoss gule gule kullann

cansucum çok teşekkür ederim..inan benim de tüm evli arkadaşlarım vitrin alma dedi..alanlar da bir müddet sonra elden çıkardı..bende de ilk çeyiz hevesimidir nedir bi inat yapıp aldım ama elimden toz bezinin düşmemesi gerektiğinin farkındayım:)

Eşyaların çok güzel bel çok beğendim :34: İçinize sine sine mutlu bir şekilde kullanın :16: Bende yakın zamanda eşyalarıma bakmaya başlıcam fikir oldu bende oturma odasına o şekilde bir koltuk düşünüyordum. Birde eğer mahsuru yoksa fiyatları nasıl eşyalarının ?

canım şöyle söyliyim biz peşin aldık bi de kışın alınca daha uyguna geldi..yatakodası :4000 salon takımı 3500 oturma odasındaki köşe 1000 Koltuklar da 3000tl idi..

Back
X