- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi sweatfebruary27
Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum..İnşallah bi gün tüm çeyizimi eklicem buraya...Bu arada düğünümüz haziranda,
salon takımı: bizim koltuklarımız kırık beyaz kırlentlerde daha açık bejli tonlarda..ayrıca orta sehpayı da aldık:)

yemek odası:resimler ışıktan dolayı buğulu çıkmış ama yakından daha güzel :)

oturma odası: bu köşe(msi)takımın koyu moru olucak küçük köşe+puf

yatakodası: sade bi model beğendik aynalı tercih ediyorduk aslında ama bunu çok beğenince gözümüz başkasına bakmadı.neyseki dolap ve yatağın fotosunu netten buldum daha iyi görüntüsü tuvalet aynasını da kendi çektiğimden ekliyorum..bir de küçük ayrıntı bizimkinin başlığında ve komidini biraz farklı onu da eklemessem içim rahat etmez:)

salon takımı: bizim koltuklarımız kırık beyaz kırlentlerde daha açık bejli tonlarda..ayrıca orta sehpayı da aldık:)

yemek odası:resimler ışıktan dolayı buğulu çıkmış ama yakından daha güzel :)

oturma odası: bu köşe(msi)takımın koyu moru olucak küçük köşe+puf

yatakodası: sade bi model beğendik aynalı tercih ediyorduk aslında ama bunu çok beğenince gözümüz başkasına bakmadı.neyseki dolap ve yatağın fotosunu netten buldum daha iyi görüntüsü tuvalet aynasını da kendi çektiğimden ekliyorum..bir de küçük ayrıntı bizimkinin başlığında ve komidini biraz farklı onu da eklemessem içim rahat etmez:)