Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyu yapanlar?

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar papatya suyu güneşe çıkmadanda açıyomu rengi? vede nasıl yapılıyo?
ille taze papatya toplamak şartmı
?

sterlin benim bi arkadaşm papatya suyuyla saçlarının rengini açmıştı güneşe çıkman şart değil ıslak saçına uygulayıp fön makinasıyla kurutman yeterli.ama o doğal papatya kullanmamıştı ezcanelerde papatya suyu şişede satılıyor onlardan kullanabilirsin

Alman papatyası alacaksınız,kaynatıp güneşe çıkıp saçlarınıza süreceksiniz.Saç rengıniz ne kadar açık olursa o kadar açılır rengi.Küçükken beyaza yakın sarı saçlarım vardı,her yaz annem yazlıkta papatya yapardı saçlarıma.Büyüyünce kendim yapmaya başladım.Doğal,besleyici bir yöntem.Saçları koyu olanlar da sararmıyor ,ama ışıltı veriyor saçlara.

kumraldı cnm ama çok koyu değildi.bi de boyalı saça uygulanmıyo onu da belirtiyim de

benim saçlarım boyalı ve kahverengi.birkaçyıl önce papatya suyu ile epey açmıştım rengini sorunda olmamıştı.papatyayı aktardan almıştım ama eklemeliyim ki kullanıp saçımı yaktı diyenleride duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…