• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyu ile saç rengi açmak?

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
0
A.B.D.
Kızlar ben bu sene saçlarımı "Entele" bitkisi ile olabilgince uzatıp boyalı yerlerinden kurtulmayı planlıyorum.Ardından papatya suyu vb dogal yöntemlerle açık kumral olmak istiyorum.Bu konudaki deneyim ve duyumlarınızla bana yardımcı olur musunuz? :68::16:

Ben de papatya suyunu kullanmayı düşünüyorum bu yaz. Sana tavsiyem Tresan papatyalı şampuanı kullan. Gerçekten işe yarıyor. Saçlarım açık kumral ve değişikliği farkediyorum. Özellikle önlerde bariz açılma var. Sebebi önlerini düzleştirmem sanırım. Oraya daha fazla ısı verdiğim için daha çok açıldı. Ayrıca silikon içermediği halde saçlarım yumuşacık oldu. Yaza kadar bunu kullan, papatyaya zemin hazırlarsın böylece. Daha kolay açılır saçların. Bu arada saçlarını daha kolay ve sağlıklı uzatman için sana sinameki kürünü öneririm.

Teşekkürederim canım öncelikle.:16: Ama benim saç rengim şuan çilek kırmızısı o şampuanı kullanabilir miyim ki?:97: Birde entele otu ayda 4-5 cm uzatıyor.Gözümle gördüm:53:

Teşekkürederim canım öncelikle.:16: Ama benim saç rengim şuan çilek kırmızısı o şampuanı kullanabilir miyim ki?:97: Birde entele otu ayda 4-5 cm uzatıyor.Gözümle gördüm:53:

Rica ederim. :61:
Boyadan kurtulmaya çalışıyorsan kullan. Doğal renginde olan diplere etkisi olur. Benim de saçımda siyah boya var. Beş parmak kadar kendi rengim uzadı şampuanın oraya etkisi oldu. Entelenin zararlı olduğunu duydum o yüzden pek yanaşmıyorum..

Rica ederim. :61:
Boyadan kurtulmaya çalışıyorsan kullan. Doğal renginde olan diplere etkisi olur. Benim de saçımda siyah boya var. Beş parmak kadar kendi rengim uzadı şampuanın oraya etkisi oldu. Entelenin zararlı olduğunu duydum o yüzden pek yanaşmıyorum..

Hımmm boyalı saça uygulanması güzelmiş.:81: Kendimi saç rengimi degiştirmeye hazır hissettigimden andan itibaren kullanabilirim.:34: Birde ben entele ile ilgili KK topiclerinde birsürü yorum okudum.Zararlı oldugunu yalanlıyor herkes ama hiçbirşey kesin degildir tabiki canım :68:

Back