Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyu ile balyaj tarzı birşey uygulanabilir mi?

lolsuc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
30
0
16
Antalya
Meraba kızlar benim saçım baya bir uzun,1 metreyi geçik ve yıllardır doğal kalması için hiç boya vs sürmedim ama biraz değişiklik olsun istiyorum ve yine saçımı yıpratmamak istiyorum papatya suyunu tüm saçıma değil aralarına uygulayabilir miyim?başlıkta balyaj dedim ama demek istediğim balyaja benzeyebilirmi .saçım koyu kahve ve dalgalı çok yumuşak bi saç ve sarı istemiyorum zaten bazıları diyorki saç renginden 2-3 ton daha açık olur ama 2-3 ton açık renk nasıl bir renk onu da bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler

Nasıl yani ne kadar zaman geçerse geçsin boya tutmuyor mu?Yani papatya suyu kullandım 2 yıl sonra bile boya mı tutmuyor anlamadım

sanırım papatya suyundan sonuç almak için sürekli kullanmak gerekiyor örnek olarak "soner arıca " saçlarını papatya suyuyla açmış ve sürekli kullandığını ropörtajında görmüştüm anlatmıştı yıllardır kulanıyormuş sanırım hala kullanıyor saçları hep aynı

papatya suyu saçı fazlasıyla kurutuyor bunu başta belirmek isterim

saça sürdükten sonra boya tutmaz diye bir şey duymadım tam tersi boyalı saç papatya suyu ile açılmaz diye biliyorum

balyaj nasıl olur bilmiyorum ama ben sprey şişeye dolduruyorum fısfıs olarak sıkıyorum gölgeli oluyor

olmaz cnm deneme boşuna kötü olur saçların alacalı olur ve kötü bir sarı oluyor eğer aralarda sarı ışıltılar istiyorsan krepe balyaj attır kendin yapmaya kalkma cnm

az önce kuaförüme sordum saçta boya yokken balyaj atılmaz diyor ve birşey daha sorucam krepe balyaj nedir yani saçımla uğraşmıyorum ben uzayıp gidiyor pek alakam yok anlatırsan sevinirim bir de sdktm fısfıs şeklinde kullanıyorum demiişsin papatya suyunu mu o şekilde kullanıyosun yoksa boya mı?

Son düzenleme:
papatya suyunu canım fısfıslı şişeye dolduruyorum bir yere çıkarken saçıma sıkıyorum

Hmm anladım canım ama kuaförümle konuştum 'normal' ** balyaj attırcam o yüzden koyu kahve bir saça küllü sarı bir balyaj güzel olurmu ?öneriye ihtiyacım var ilgi için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…