• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Sabunu kullanan var m?Sataki Boyann akmas iin ??

canlar bende saçımı 2 ay önce boyadım ama artık boyamayı düşünmüyorum saçlarımın dogal renğine dönmesini istiyorum,bu dedğiniz papatya sabunuyla saçlarımı yıpratmadan çıkartablirmiyim şaçlarımın renğini açmak istemiyorum boyayı tamamen cıkartmak istiyorum sizce mümkünmü,ofss:uhm:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr imdattt yardım yaaaa saçımzıdaki boyayı doğal bi şekilde çıkartabilceğimiz bişey yokmu yaa üfffffffffff ofsss sıkıldımm:oklava:

QUOTE=lunitari;2401751]kızıl sabunla akıomuş ama siyah akmıomuş kuaför öyle demişti ama bilmiyorum :a015:[/QUOTE]

cnm acaba hanqi sabun beyaz sabunmu yeşil sabunmu papatya sabunumu hanğisi ya:(((:uhm:senağlama

s.a kızlarr sacımızdaki boyayı aktmak için yeşil sabun nasıl beyaz sabun saçta kepek yapar ve saçı döker acaba acaba yeşil sabun nasıl dökermi şaçı yada kepeklenme yaparmı:uhm:

benim kızıl ve şampuanlamadan önce artık akması için yeşil zeytinyağlı sabun kullanıyorum her banyoda epey fark etti erkenden akıyo eskisine göre

Bende papatya sabununun saç boyasının rengini açtığını duymuştum ama tamamen aktığını bilmiyordum..

ahh bende bende bende... ne güzel acık kumraldı saclarım. seytana uydum degısıklık olsn dedm kahvrengıye boyadm smdı kumrala donemıyorummm:59:
zeytnyağlı sabun grckten cabuk akıtıyomu

Benim bildigim beyaz sabun akitiyor o da fazla degil, yine de saci aciciyla acmaniz gerekiyor. Papatya sabunu degil de, Tresan Papatya özlü sampuan dogal saclarin rengini biraz aciyormus. Ama saclar kumral ya da koyu sari olmali en koyu. Daha koyu saci acmaz. Ben de onunla ilgili biseyler ögrenmek istiyorum ama pek bilen yok herhalde :26:

Back