• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama papatya özlü saç açıcı konusunda yardımmm

kerrigan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
13
0
86
32
Uşak
bu bölümde aramaya çalıştım ama böyle bi konu bulamadım :gitme:
ben istanbulda bi aktara papatya suyu almak için gitmiştm saçlarımın rengini açmak istiyodum aslında zaten saçlarımın rengi koyu sayılmaz açık kumral ama değişklk olsun ve doğal dursun diye papatya suyuyla bi kaç ton açmayı planlayıyodum fakat ordaki kız onun yerine papatya özlü saç açıcı önerdi içinde hidrojenperoksit varmış sanırım ama saçları fazlaz açmaz diplerine sürme dedi :1shok: bende aldım :kedi: ama açıkcası şimdi kullanmaya korkuyorum böyle direk sapsarı olursa filan diye çnkü doğal durmasını istiyorum üstelik zaten saçım yıpranmış durumda sık fön çektiğim için daha kötü olmasından korkuyorum :1no2: denemiş biri varsa bna ne önerir diye sorucaktım yani saçı nasıl yapıyo ??
bu arada siteye yeni üye oldum bu ilk mesajım hepiize merabalar yerimseniben
inş yanlış başlık açmamışımdır kaydirigubbakcemile2

ben bahar saçlarım siyahtı mavi siyah hemde en zoru ben gittim clarel saç açıcı aldım aldıgın yer söylüyor ne kadar ölçek kullancagını 3 dakikada saçlarımı açtı hemde turuncu olmadı tatlı bi karamel oldu ben 7 senedir siyah kullanıyordum döndüm bunu kullandım ama 3 dakika bekledim fazla durdurmadım saçımda yıpranmasın diye ve şuan o kadar rahatımki anlatamam ohh be siyahtan eser yokk tavsi ederim herkeze ama saçınız saglıklı ise şimdide bakır yaptım çok memnunumm

Back