• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya ile saç rengini açmak

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlarr... papatyayla saçımı açmak istedim ama açılmadı güneştede beklemiştim saçım küllü kumral gibi bii renk kızlar ben bunu her gün yapıp güneşte bekletsem saç rengim nasıl bir renk alır resimli olarak gösterebilir misinizz ?

Son düzenleme:
evet canım, benimki de açılmadı benimki de koyu kahverengi, hem de 1 hafta boyunca her gün denizden sonra papatya suyu kullandım güneşlenirken..
ama açılmadı :/

Benimde saçlarım koyu kahve papatya hiçbir işe yaramadı 4 kere yapmama rağmen.Sinirlendim oksijen suyunu fısfıslı şişeye koydum ve sıktım.Ama yıpranma olmadı,saçım açık kumral oldu.Ama tekrar yapmıcam yıpranabilir diye. :)

Benimde saçlarım koyu kahve papatya hiçbir işe yaramadı 4 kere yapmama rağmen.Sinirlendim oksijen suyunu fısfıslı şişeye koydum ve sıktım.Ama yıpranma olmadı,saçım açık kumral oldu.Ama tekrar yapmıcam yıpranabilir diye. :)

saçını papatyayla açmayı başaranlar nasıl yapıyor acaba :D ne kadar beceriksisiz :D

saçta boya varsa papatya suyu açmaz genelde

ben 2 kere yaptım sokağa çıkarken sıktım saçıma karamel gibi bir renk oldu

öyleyse aldığın papatya cinsi uygun değildir

ya da saçın kolay açılan türden değildir yapmaya devam et istersen hiçbir zararı yok sonuçta

Back