Saç Rengi ve Saç Boyama papatya ile saç açmak :)

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
Kızlar bende doğal yöntemlerle saç açmak istiyorum :26: Ama bana biraz yardımcı olur musunuz önceki konularrda okumuştum ama bi kaç sorum olucak :))
Bu papatyayı nerden ve ne kadara bulabilirim?
Malum kış ayındayız ve acayip sinüzitim var dışaı çıkamıyorum fönlesem falan olur mu?
Bide saçlarım açık kahve kaç kere uygulamam lazım?Yani kaç paket gram kilo vs. alsam yeterli olur? Şimdiden teşekkürler v

Papatyayi aktardan bulabilirsin. Tam hatirlamiyorum ama paketi 2 lira mi ne. Ama bence kisin deneme hem sinüzitin varmis hem de sac kurutma makinesi günes kadar iyi sonuc vermez. Acik kahve derken sariya yakin bir kahve mi yani kumral gibi mi? Yazin sac rengin hafif de olsa kendiliginden acilir mi?

güneşe çıkmadan saç rengini açmak istiyorsan soğan kabuğu suyu ya da limon ile açabilirsin, yani ben araştırdım ve bunları buldum fakat denemedim, soğan kabuğunu denemeyi düşünüyorum.

güneşe çıkmadan saç rengini açmak istiyorsan soğan kabuğu suyu ya da limon ile açabilirsin, yani ben araştırdım ve bunları buldum fakat denemedim, soğan kabuğunu denemeyi düşünüyorum.

peki soğan için gliserin gerekiyo onu nerede bulabilirim bu konularda biraz cahilim :86:

peki siz nerden aldnız? Bide bunlar eczanede falan kulak damlası burun damlası falan şeklinde acaba öyle mi alıcaz ?

Aktardan alabilirsin. Eczanede bulamazsan aktara sor. Badem yagi sisesi gibi siselerde oluyor. Kapaginda damlaligi da oluyor.

Kizlar bakin icinde hem limon hem papatya olan bir tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…