• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatya çayı???

benim kızım 17 günlük gazından duramıyor bende sonunda lipton rezene ve papatya çayını aldım bebeğe vermeye korkuyorum kendim içiyorum umarım iyi gelir bebeğine veren var mı bende merak ediyorum...

benim kızım 17 günlük gazından duramıyor bende sonunda lipton rezene ve papatya çayını aldım bebeğe vermeye korkuyorum kendim içiyorum umarım iyi gelir bebeğine veren var mı bende merak ediyorum...

canim hic korkma.benim kizimdada ayni sorun vardi gaz damlasini her emzirmeden sonra veriyodum ama yinede rahatliyamiyodu kuzum.ta ki internetten rezene cayini okuyana kadar.bi anne yazmisti tek caremiz rezene oldu hic bi ilacin yapamadigini rezene yapti diye.bende denedim gercekten dogruymus.simdi kizima veriyorum ara ara.cok da faydasini gördük biz.kizim 2 gün sonra 2 aylik olacak bu arada.vermeye basladigimda bizimde kirkimiz cikmamisti daha.

nasıl kullanıyorsunuz rezene çayını günde kaç kez ve ne kadar? benim bebeğimde 2 aylık ve gaz sorunu var:(

Back