boreas Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2009 359 84 298 Diğer 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi boreas #21 resital .!.: kilo vermede yeni birşey buldum sizlerle paylaşayım ruşeym denilen bir toz kullanıyorum tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Araştırmak lazım, ben uyguladığım rejimle güzel kilo vermiştim o zaman, tekrar kilo alınsa bile kesinlikle en baştaki o kiloya dönülmüyor.
resital .!.: kilo vermede yeni birşey buldum sizlerle paylaşayım ruşeym denilen bir toz kullanıyorum tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Araştırmak lazım, ben uyguladığım rejimle güzel kilo vermiştim o zaman, tekrar kilo alınsa bile kesinlikle en baştaki o kiloya dönülmüyor.
D dolorez Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 5 1 16 Ankara 21 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi boreas #22 mideye ve strese iyi geldiğini biliyorum ben de,ders çalışırken içerim sık sık,rahatlatıyo gerçekten. tarçınla beraber de çok güzel oluyo
mideye ve strese iyi geldiğini biliyorum ben de,ders çalışırken içerim sık sık,rahatlatıyo gerçekten. tarçınla beraber de çok güzel oluyo
D dolorez Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 5 1 16 Ankara 21 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi boreas #23 tarçınla beraber çok lezzetli oluyo gerçekten,mideye ve strese iyi geliyo,kilo da verdiriyosa harika