arkadaslar merhaba.benimde sürekli kullandigim ve gercekden faydasini gördügüm bir cay bu papatya cayi.karin agrisi idrar yollari iltihapi veya usutme ve adet dönemlerindeki sancilar icin gercekden cok iyi geliyor.sizlerle paylasmak istedim.özellikle cocuklari olan anneler ara sira cocuklarimiz icmeli benim oglum bronsit hastasi ve iyi geldigini düsunuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Papatya Çayının Faydaları
- Konu Sahibi figenn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- papatya çayı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende biyerde okumuştum adetten önce 3 gün ve adetin ilk 3 günü öğle ve akşam yemeğinden yarım saat sonra 5 dk demlenip içilirse adet sancısını hafifletir ve rahatlatır diye
ve denedim geçen ay, inanırmısınız gerçektende ilk denemede bile fazlasıyla işe yaradı
normalde ilk günü ilaç alırdım ben, ağrı kesici ama geçen ay almadan durabildim
hafif ağrı yaptı ama ben ona pek kulak asmadım çünkü denemek istedim ve işe yaradığını gördüm
bu ay yine yapacağım kaydirigubbakcemile2
ve denedim geçen ay, inanırmısınız gerçektende ilk denemede bile fazlasıyla işe yaradı
normalde ilk günü ilaç alırdım ben, ağrı kesici ama geçen ay almadan durabildim
hafif ağrı yaptı ama ben ona pek kulak asmadım çünkü denemek istedim ve işe yaradığını gördüm
bu ay yine yapacağım kaydirigubbakcemile2
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113