Papağanım-Yardım

ilkim_1983

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
2.336
0
41
:çok üzgünüm:arkadaşlar papağanım var.daha yeni aldım çok bağırıyor.nasıl alıştırabilirim onu çok korkuyor.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.:çok üzgünüm:

Yeni aldıysanız fazla yaklaşmayın ilk günler bu onu dahada korkutabilir.

Biraz etrafı tanımasına izin verin.

Çünkü şuan bilmediği tanımadığı bir ortamda kendini yabancı gibi görüyor.

Daha sonrasında size de alışacaktıra.s.

tşk ederim yardımınız için.benim ki jako.çok ürkek bakışları var sanırım biraz zamana ihtiyacımız var.ıslık çalmaya başladı ama.ben kalın eldiven takıp elimle beslemeye çalışacam.korkuyorum ya ısırcak diye.

canım arkadaşım benim.umarım en kısa zamanda alışır papağanın.seni çok seveceğine eminim zaten.

Korktugunu fark ederse zaten sana alisamaz. Karsilikli güven sart. Eger eldivenle beslemeyi düsünüyorsan cok yanlis yaparsin, asil o zaman senin parmagini isirir eldivenden korkacagi icin.Madem korkuyorsun böyle bir kusdan neden aldin???

Onunla gercekten cok ilgilenmen lazim, yani kafesi ayri odada degilde sizin yaninizda yani ailecek yasadiginiz ortamda olmali. Bagirmasi, mesgale aradigindan ve kendisini yanliz hissetmesinden dolayi.
Jako beslemek kolay bir is degil, gercekten cok bilgi sahibi olmak lazim. Tavsiyem Jako ( gri papagan ) hakkinda cok bilgi toplaman sart, eger bu mesuliyeti üstlenmesen, sagliksiz ve huzursuz bir papagan olur ve hepiniz mutsuz olursunGünde bir kac saatliginede kafesinden diasri cikmasi lazim, her zaman kafesde böyle kuslar beslenmez, ama yeni ise 2 hafta cikarma sizlere alisana kadar.
Dilerim hersey güzel gider...

eğer yavruysa sabırlı yaklaşırsan sana zamanla alışacaktır ama yaşı geçginse işin zor bağırmasını istemediğin zamanlarda kafesin üzerini örtebilirsin

tşk ederim arkadaşlar.biraz alışmaya başladı yavrum bana.zamanla dahada iyi olcak eminim

ilkimcimmm senin papağanınmı var ayyyy çok şeker oluyorlar dimi
ben bayılıyorum papağanlara eğer fotosu varsa koyabilirmisin merak ettim

X