• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papağana işkence yapan Murat Özdemir 21 gün akıl hastanesinde yatacak

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.209
46.516
548
26
Papağana işkence yapan Murat Özdemir 21 gün akıl hastanesinde yatacak
Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir 21 gün akıl hastanesinde yatacak.

599.jpeg

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programıyla tanınan Murat Özdemir, papağanına yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki gördü. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevkedildi. Ters kelepçeli olarak adliye binasına getirilen Özdemir'e "hayvana eziyetten" işlem yapıldı ve akıl hastanesine sevk edilmesine karar verildi. Akıl hastanesine götürülen Özdemir'in 21 gün hastanede yatacağı öğrenildi.

5 BİN 254 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ
Sosyal medya hesabında papağanına yaptığı kötü muamelenin görüntülerini paylaşmasının ardından hakkında yasal işlem başlatılan, bir televizyon kanalında yayımlanan yemek yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir'e, 5 bin 254 lira para cezası uygulandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürlüğü'nce, Özdemir hakkında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu'nuna istinaden idari yaptırım kararı alındı.

Buna göre, Özdemir'e 5 bin 254 lira para cezası kesildi

Vaavv ne kadar fazla bir ceza değil mi?
Adam hem tacizci,hem uyuşturucu bağımlısı,hem bilgisayar korsanı,hemde aile içi şiddet uyguluyor AMA 21 gün akıl hastanesinde kalıyor.

Bu adamla hala evli olan bir kadın var,ne acı değilmi..
Sorsan mutluyum der..

Bu adamla hala evli olan bir kadın var,ne acı değilmi..
Sorsan mutluyum der..
Açıklama yapmıştı.
Kocamla mutluyuz evde benim sözüm geçer hanımköylüdür diye.
Acı ama komik. Bir de ergen yaşta kızları varmış. Allah onlara sabır versin,umarım sosyal hizmetler çocuğun alınması için bir girişimde bulunurlar.

Açıklama yapmıştı.
Kocamla mutluyuz evde benim sözüm geçer hanımköylüdür diye.
Acı ama komik. Bir de ergen yaşta kızları varmış. Allah onlara sabır versin,umarım sosyal hizmetler çocuğun alınması için bir girişimde bulunurlar.

Biraz önce tv'de seyrettim,çok uysal biradam ded kadında.
Mutluyuz demesi bence yalan,bu olaylar üzerine bu eş kişisi bu adamı yine kabullenir..
Kızı varsa ruh hali nasıldır,okulu çevresi ne düşünecek şimdi.

Biraz önce tv'de seyrettim,çok uysal biradam ded kadında.
Mutluyuz demesi bence yalan,bu olaylar üzerine bu eş kişisi bu adamı yine kabullenir..
Kızı varsa ruh hali nasıldır,okulu çevresi ne düşünecek şimdi.
Yahu bu adam bir günde böyle olmadı ya,allah aşkına 6 suça karışmış aile içi şiddetten bile sabıkası olan bir adam uysal bir adam olabilir mi? Bariz yalan. Bir de bir ropörtajında adam kadının elini hafifçe sıkıyor,kadında tebessüm edip neyse diyerek susuyor. Yalan söylediği o kadad belli ki. Allah yardımcısı olsun.
Kızı biraz sakin bir kız ama bu olaylar onun okul çevresini nasıl etkiler bilemeyeceğim.

Böyle adamı savunan kadın, iki gün sonra şiddet görse üzülemem.
Bu adam insan içine çıkmamalı.

Belkide görmüştür görüyorda olabilir..

Yahu bu adam bir günde böyle olmadı ya,allah aşkına 6 suça karışmış aile içi şiddetten bile sabıkası olan bir adam uysal bir adam olabilir mi? Bariz yalan. Bir de bir ropörtajında adam kadının elini hafifçe sıkıyor,kadında tebessüm edip neyse diyerek susuyor. Yalan söylediği o kadad belli ki. Allah yardımcısı olsun.
Kızı biraz sakin bir kız ama bu olaylar onun okul çevresini nasıl etkiler bilemeyeceğim.

Yalan zaten 6 suça karışmışsa,kadının yalan söylemesi normal.
Korku dağları deler misali yani..
Kızı içinde zor elbette,konuşulanlar hayatını ciddi birşekilde etkilyordur.

Allah yardımcısı olsun diyelim,umarım okulda falan zorbalığa küfre maruz kalmaz..

Kalıyordur kesinlikle,onunda bir yardım alması lazım atlatabilmesi için..
Sosyal hizmetler bu konuda devreye girer umarım.
Bu babayla evde yaşanır mı yahu,adam kuşuna bu denli zarar veriyorsa kızına karısına neler yapmaz.

Sosyal hizmetler bu konuda devreye girer umarım.
Bu babayla evde yaşanır mı yahu,adam kuşuna bu denli zarar veriyorsa kızına karısına neler yapmaz.

İnşallah olaya müdahil olurlarda kızcağıza yardımcı olurlar..
Nasıl dayandiılar bu adama ya,çekilecek karakterde değil..

İnşallah olaya müdahil olurlarda kızcağıza yardımcı olurlar..
Nasıl dayandiılar bu adama ya,çekilecek karakterde değil..
Korku abla. Korkudan dayanmışlardır. Aile içi şiddet uygulayan bir insanın çokta mutlu bir yuvası olduğunu sanmıyorum. Burada neler neler okuyoruz kadınlar 3 çocuğuyla birlikte dayak yiyor ama sığınacak kimsesi,tutunacak dalı yok,kocası psikopat ayrılınca öldürür diye korkuyorlar. Belki bu kadında böyledir.

21 gün akıl hastanesinde kalacak sadece.
6 suçtan sabıkalı ruh hastası için 21 gün..
Vay be.
O da sosyal medya etkisi yoksa 1 gün bile kalmazdı.
Yaptığı hukuki olarak suç değil, kabahat. Bu vahşeti suç olarak kabul etmeyen adaletle ülke de bu kadar manyak olmasına şaşırmıyorum.

O da sosyal medya etkisi yoksa 1 gün bile kalmazdı.
Yaptığı hukuki olarak suç değil, kabahat. Bu vahşeti suç olarak kabul etmeyen adaletle ülke de bu kadar manyak olmasına şaşırmıyorum.
Keşke yasalar değişse,bende yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta bir canlı.
Bir insana nasıl işkence yaptığında ceza veriliyorsa,aynı şekilde bir hayvana işkence yapıldığında ceza verilmeli. Birinin canı değerli de diğerinin canı değersiz mi? Kaldı ki dediğiniz gibi sosyal medya olmasaydı 1 gün bile kalmazdı. Keşke sosyal medya değil de yasalar etkili olsa. Dan dan vericeksin cezaları bak bir daha sesi çıkan,işkence eden oluyor mu.

Ee hanım abla şiddet varsa ve hala adamı savunuyorsa kadında tedavi olsun belki o da mazoşist

Korku abla. Korkudan dayanmışlardır. Aile içi şiddet uygulayan bir insanın çokta mutlu bir yuvası olduğunu sanmıyorum. Burada neler neler okuyoruz kadınlar 3 çocuğuyla birlikte dayak yiyor ama sığınacak kimsesi,tutunacak dalı yok,kocası psikopat ayrılınca öldürür diye korkuyorlar. Belki bu kadında böyledir.

Bu korkuda nereye kadar peki,belki yarın bir gün canını kaybedecek bu kadın.
Sığınma evleri var oraya gitsin yardım alsın.
Hiç mi ailesi yok bunun.

Back