Herkese umut olsun...
Herşeyi adım adım paylaşmak istiyorum.Yaklaşık 10 gün önce smear sonucumda (gebelik istediğim için yaptırdım kontrol amaçlı)ascus çıktı tabi yıkıldım.Acıbademdeki doktorum (ki doktorumdan çok memnunum)hpv dna istedi.Regl dönemimin bitmesini beklerken okadar çok araştırma yaptımki bazen üzüntüden ağlayıp bazende umut doldum. Bu araştırmalarımda böyle bir sonuçla jinekolog onkologların ilgilendiğini öğrendim. Onkolog mu dedim Allahım noluyo ne yaşıycam diye günlerce uyuyamadım yemeden içmeden kesildim. Sonra sizlerin sayesinde prof.dr.süleyman engin akhanın ismiyle karşılaştım kendisi jinekolog onkolog randevu aldım 1 hafta sonraya tabi bu süreçte boş durmadım biçok doktordan fikir aldım (en iyi doktorlardan pratisyenlere kadar) beklememi 6ay sonra tekrar smear yaptırmamı önerdiler fakat yok mümkün değil bekleyemem. Bu süreçte sülayman beyle görüşmek istedim tam 20dk telefonda beni telkin etti.Allah bin kere razı oldun. Süleyman beyden geliyorum şimdi. Kolposkopiyle baktı. Herşey yolunda biyopsi için örnek alıp seni strese sokamam dedi. Nasıl ilgili ve harika biri. Özel muayenehanesinde insanı soymadan işi ticarete dökmeden mükemmel bir iş çıkarıyor. Demem o ki internetten okuduklarımızla hareket etmeyelim kendimizi güvenebileceğimiz hekimlere emanet edelim.
Bu arada fikir olsun sizlere 30 yaşındayım 1 yıllık evliyim.benim daima akıntım çok olmuştur siğilim yok.Birde endometrium var bende. Bir ameliyat oldum 6 yıl önce bu sene yeniledi 3.2 cm. Doktorun tam olarak dediğini söylüyorum "ne ascus nede endometrium gebeliğine engel değil gez toz takıl tadını çıkar çocuk yap"😃
Allah hepimize herkese acil şifalar versin...