• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pantolonlu gelinlik modası

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
46
Diğer
Yeni sezon gelinlikleri Londrada sergilendi. Yılın en büyük yeniliği gelinliklerde kullanılan pantolonlar oldu.
Londrada düzenlenen, evlilik hazırlığı yapan kişilerle bütün dünyadan ünlü gelinlik firmalarının katıldığı The National Wedding şov, bu yıl hazırlanan pantolonlu gelinlik modelleriyle dikkat çekti.

17 ülkeden 600ün üzerinde müşterisine toptan ürün veren Mexemin her yıl düzenlenen fuarlarda müşteri yelpazesini genişlettiği bildirildi

gel11wg.jpg
gel25vc.jpg

:1no2: beğenmedim.
sanki plajda bikinimizin üzerine giydiğimiz tül pantolonlara benziyor..:sm_confused:

Ne havalı ne de şık...Yok yok beğenmedim ben:)
Gelinlik dediğin tüm gözleri geline çevirttirecek kadar,özel,güzel ve gösterişi olmalı..Gösterişli derken kabarık etekler,her cm si taşlarla işli demek istemiyorum tabi ki,ama bunlara da gelinlik diyemem açıkçası..

ne yalan söyleyim bende aynı fikirleri paylaışıyorum ve hiç beğenmedim...

berbat çok kötü hiç begenmedim bu nasıl yaf pantolonlu gelinlikmi olurmuş çok çirkin bög

valla ben normalde hep değişik şeyler giymeyi severim gelinliğim için de çok araştırdım sadelikten yanayım ööle eteğim çok kabarık olmasın istedim falan filaan ama pantolonlu gelinliklere gelinlik diyemicemmm düğününde senden daha çok geline benzeyenler olur alimallah :)))) gece kıyafetine bile benzemiyo :)))

Back