Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Pantogar kullanan hanımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ikranur67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
58
0
36
Sakarya
iş yerinden bi arkadaş, sohbet esnasında "benim artık hiç saçlarım dökülmüyo " demişti. bütün hafta sonu kafama takıldı. sordum. pantogar diye 75tl'lik kapsüllerden oluşan bi ilaç kullanıyomuş. 3 ayda, her gün 2 kapsül yutmuş.
ilacı yutmak mantıklı geldi bana. sac ilk çıkışında sağlıksız olunca hiç bi işe yaramıyo. saçın sağlıklı çıkması lazım. biz üstten bakım yağlarını sürüyoz ama geçici bir çözüm bu.

aramızda bu ilacı kullanan var mı?
bende alsam mı?

ben kullandım. devamli kullansan belki daha yarar. ben iki ay kullandım. yarıyo ama başka tüylere de ii
yarıyor.

ben kullandım. devamli kullansan belki daha yarar. ben iki ay kullandım. yarıyo ama başka tüylere de ii
yarıyor.

canım senin ne kadar dökülüyordu günde?2ayda tamamen durdu mu ben 1ay kullandım hiçbir işe yaramadı sadece tırnaklarım sertleşti kızlar sizce saç için hangi vitamin hapı iyi sebepsiz dökülmeye

Ben 7 ay boyunca kullandım.
Yaptığım ağır diyet yüzünden malesef saç dökülmesi sorunu yaşadım. Doktora da gittim elbet ama testlerde hiçbir şey çıkmadı. B12 biraz sınıra yakındı ama önemsemediler ben dikkat ettim sadece. Doktor bu ilacı tavsiye etti. İnanın etkisini gördüm. Dökülme durdu ve saçlarım toparlandı. Keşke daha uzun süre kullanabilseydim ama günde 3 kere benim için kocaman hapları yutmak artık zor gelmeye başladı. Yani ilaç içmekten midem bulanıyordu artık o yüzden bıraktım yoksa 12 aya tamamlamak istiyordum.
Ayrıca bu hapı kullanırken yanılmıyorsam 5. ayda başka bir doktora gitmiştim ve o da minoxil önerdi. Onu da kullandım ve hala kullanmaya çalışıyorum. Saçlarım çok yağlı ve o sprey de günde 2 kere kullanılıyor; dışarı çıkış saatlerimi falan tutturamıyorum yani sürüp bir süre bekleyip yıkamak ve öyle dışarı çıkmak istiyorum o yüzden çok düzenli kullanamıyorum birkaç aydır. Ama onun da faydası çok.
İmkanı olanlar pantogar ve minoxil i beraber kullanırsa çok iyi sonuç alırlar bence.

6 ay pantogar kullandım kullandığım süre içinde ve sonrasında bir sene falan saç dökülmesi durdu biraz daha gürleşti ama bir sene sonra falan yine başladı priorin kullandım onunda etkisi aynı oldu ducrayın anastım adında ampulu var onu da kullanmıştım malesef oda onlardan .. artık uğraşmıyorum saçlarımla kendi haline bırakınca daha iyi oluyo :) linex diye bişey vardı zaten o iyice arttırıyor dökülmeyi.. faydasını gören insanlar mutlaka olmuştur bu yazdığım ürünlerden ama benimki mevsimsel birazda strese bağlı olduğu için çok etkisi olmuyor bana .. önemli olan moral ve kafaya takmamak galiba :) inşallah faydasını görürsünüz pantogarın :))

yarıyor.

eyvaaahhh hep aklımdaydı bu ya tüyleri beslerse diye .. bende diyorum niye böyle oluyorum seneler geçtikçe diye demek saç için kullandıklarımdan Allah yardımcımız olsun yaa... vücudumuza yönelceğine kafamıza yönelse şu tüyler nolur sanki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…