oLeoLe Vazgeçersen Kaybedersin Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 75 3 36 Kırıkkale 5 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #1 Kızlar pantene'nin aqualight serisinden sıvı saç kremini kullanan var mı ? panteneden memnun olmayan biri olarak bu ürününü merak etmekteyim??
Kızlar pantene'nin aqualight serisinden sıvı saç kremini kullanan var mı ? panteneden memnun olmayan biri olarak bu ürününü merak etmekteyim??
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 5 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #2 oLeoLe .!.: Kızlar pantene'nin aqualight serisinden sıvı saç kremini kullanan var mı ? panteneden memnun olmayan biri olarak bu ürününü merak etmekteyim?? Genişletmek için tıkla... güzel değil canım.. gerçi ben pek pantene sevmem ama yine de deneyeyim dedim.. pek bir faydasını görmedim açıkçası.
oLeoLe .!.: Kızlar pantene'nin aqualight serisinden sıvı saç kremini kullanan var mı ? panteneden memnun olmayan biri olarak bu ürününü merak etmekteyim?? Genişletmek için tıkla... güzel değil canım.. gerçi ben pek pantene sevmem ama yine de deneyeyim dedim.. pek bir faydasını görmedim açıkçası.
oLeoLe Vazgeçersen Kaybedersin Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 75 3 36 Kırıkkale 6 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #3 teşekkür ederim cnm
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 6 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #4 oLeoLe .!.: teşekkür ederim cnm Genişletmek için tıkla... rica ederim tatlım
B baLm Guru Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 218 0 316 Adana 13 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #5 valhala .!.: güzel değil canım.. gerçi ben pek pantene sevmem ama yine de deneyeyim dedim.. pek bir faydasını görmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorumda memnun kalmamışsın sen.. Saçı sertleştiriyor mu bu saç kremi ?
valhala .!.: güzel değil canım.. gerçi ben pek pantene sevmem ama yine de deneyeyim dedim.. pek bir faydasını görmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorumda memnun kalmamışsın sen.. Saçı sertleştiriyor mu bu saç kremi ?
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 14 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oLeoLe #6 baLm .!.: Bende almayı düşünüyorumda memnun kalmamışsın sen.. Saçı sertleştiriyor mu bu saç kremi ? Genişletmek için tıkla... valla garip bir kremdi..saçlarım elektriklendi ve kazık gibi oldu..
baLm .!.: Bende almayı düşünüyorumda memnun kalmamışsın sen.. Saçı sertleştiriyor mu bu saç kremi ? Genişletmek için tıkla... valla garip bir kremdi..saçlarım elektriklendi ve kazık gibi oldu..