• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Pantene Sarı Saclar Yogun Bakım Kürünü Kullanan Var Mı?

hayat xixxsxxixxgxxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
10
0
86
İzmir
selam bıcırlarrr a.s. ben saclarımı platın sarı rofle yaptırdım cok guzel oldu bakan bıdaha bakıyo e tabı allah bıde guzellık vermışşsengözlerimebaksanab neyse havamı sondurup konuma geceyım ama saclar bakım ıstıyor tabı bunun için benım teyze kızı pantenın sarı saclar için bakım kürünü önerdı kullanan varsa işe yarayıp yaramadıgını soylesın lutfen yorumları beklıyorum arkadaslarım

selam bıcırlarrr a.s. ben saclarımı platın sarı rofle yaptırdım cok guzel oldu bakan bıdaha bakıyo e tabı allah bıde guzellık vermışşsengözlerimebaksanab neyse havamı sondurup konuma geceyım ama saclar bakım ıstıyor tabı bunun için benım teyze kızı pantenın sarı saclar için bakım kürünü önerdı kullanan varsa işe yarayıp yaramadıgını soylesın lutfen yorumları beklıyorum arkadaslarım

oov çok mütevaziyizz :roflol:
Valla canım saç tipine göre değişiyoo ama ben kullandım kahve saçlar için olanı fena diil diyebilirim...
ama sarıyken:utangac:elidor sarı saçlar için bakım kürü güzeldi çok tatlı bi parlaklık veriyodu...
Pantene de güzeldir hele saçlarına uyarsa :teytey:süper olurr

Allah Allahhh bu bakım kurlerı bı bana yaraıyo galba fisfisfis
ben hıc faydasınıo gormedım yanı sıradan dıyım yumusak oluyo tabı hıc kullanmamaktan ıyıdır ama aman aman bı faydasını hısetmedım ben şükürsüz müyüm ne :roflol:

Ben sçlarım sarıyken pantene kullandım. Sarı saçlar için maskesini ve şampuanını. Ben çok memnun kalmıştım.Saçlarım yumuşak ve parlak oluyordu.

kıslarrr sızden ıkı gun cevap gelmeyınce alayım denemekte yarar vardır dedım ve aldım kullandım ve daha 1 defa kullandım kokusu mukkemmel uzaktan bıle alınıyo artı ıpek gıbı yumus yumus oldu saclarım boyadan ucları kıtır kıtırdı ama sımdı daha ılk kullanımda işe yaradı yumoş yumoş oldu yanı sacınız ne renkse ona gore pantenın kür maskesını onerırım kreme bıle gerek kalmıyor:dance: ben memnun kaldım kı daha ılk kullanım 2 ve 3 uncuye sacları onaracagına emınım hadı cistak cistak oynayıp kutlayalım:teytey:

canım bu kür maskesi dediğin banyo sonrası sürülüp 3-5 dakika sonra durulanan maskemi?
bende onu aldım ama daha kullanmadım.satıcı ısrarla bu ürünü önerdi bana

Back