• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Pantene saç kremi

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
kızlar pantenenin saç kremini kullanıyodum saçlarım sürekli dökülür oldu elimi saçıma attığım anda kökünden saç gelio saçımı düzleştirirken bile....senağlamasizde böyle bişi oldumuuu???

yaaaaaaaaaaa kimse kullanmadımı pantene saç kremini alla alla nese bundan sonra pantene bnm için bitmiştir daha da almam pantene fln hem israill malı hıhh :dilcikar:

pantene çğu kişide dökülme yapmş duyduğum kadarıyla.. Bnde kullandm bi ara bnmkinide dökmüştü bırktm bnde.Saç kreminin diplere değmemesine çk dikkat et cnm sadece uçlarına sür.

bende memnun deılım yaaa panten kuru yaptı saclarımı dokulme olduu memnun kalmadım en yakın zamanda loreal sampunına gecıcem mukemmldıı kulnamıstım onerırım

Bende yıllardır kullanıyorum ama anormal dışı bir dökülme olmuyor. Diplerine sürmemeye özen göstermek lazım çünkü krem saç derisi için değil teli için faydalı.

evet kızlar bende pantenin sac kreminden hic memnun kalmadım cok döküyor saclarım kuruyunca matlaşıp şekle girmiyor boşuna bu reklamları yapıp bizi yanıltıyorlar almayın derim

Back