Saç Bakım Ürünleri Pantene kuru saçlar için ONARICI BAKIM kremi

marlyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
85
1
arkadaşlar saçlarımı kolleston naturel colorsla boyadım süper olmuştu, yumuşacık parlak, ardından palette ile boyadım ve benim saçlarıma hiç iyi gelmedi, arkadaşlarıma söyledim, biz memnunuz dediler demekki saçtan saça farkediyor, tabi öncesinde kuaför maceram var ondan hiç bahsetmiyorum çok bahsettim, yani anlayacağınız saçlar kupkuru ve yıpranmış ve semsert vaziyette, dün bu pantene in onarıcı bakım kremi ya da maskesi her neyse onu aldım, saçlarımı yumuşacık yaptı hem da daha saçıma sürer sürmez, ayrıca öyle beklemenize de gerek yok, yıkayın durulayın diyor, ben bir dakika felan beklettim, saçlarım kurudu hala yumuşak, yani cidden yıpranmış saçları onarıyor bu, fiyatı da 6 TL, şampuan kutusunda, tüp felan değil

paylaşımın için teşekkürler canım...
pantenin şampuanlarını pek sevmem ama maskeleri fena olmuyor..deneyebilirim..
sağol canım

paylaşımın için teşekkürler canım...
pantenin şampuanlarını pek sevmem ama maskeleri fena olmuyor..deneyebilirim..
sağol canım

şampuanını bende kullanmıyorum canm ama bu bakım kremi cidden çok farkettirdi

bu hafta doğal sentez serisinin saç kremini alcam.bakalım nasıl etki edecek:97:
sonucu yazarım

aldım ve denedim canım..güzel yaptı gerçekten ..
yeşekkür ederim tekrar

zaten saçlarımı yıkadım ertesi gün ilk işim buraya yazmak oldu:) ilk yıkamada değilde ikinci yıkamada çok farkettiriyor, sonrakileri düşünemiyorum, ii etmişsin canm o sorunu da halletik şüküüüüüüüüür

kizlar merhaba,
bu bahsettiginiz krem ilk kullanislarda guzel sonuclar veriyor sizin deneyimelere gore ama ileri gunlerde saci yipratirmi? sac telin kirilmasi hizlanmasin? eger bir kac hafta veya ay sonra boyle bir durumla karsilasirsaniz soyleyin.

kizlar merhaba,
bu bahsettiginiz krem ilk kullanislarda guzel sonuclar veriyor sizin deneyimelere gore ama ileri gunlerde saci yipratirmi? sac telin kirilmasi hizlanmasin? eger bir kac hafta veya ay sonra boyle bir durumla karsilasirsaniz soyleyin.

şimdilik durum iyi gidiyor..
neden zamanla yıpratsın ki tatlım :26::26::26:

şimdilik durum iyi gidiyor..
neden zamanla yıpratsın ki tatlım :26::26::26:

olurya kozmetik urunleri kullana kullana cild veya sac telleri zayifliyor ve sonunda kiriliyor. Bakim urununu surmeden edinmez hale geliyor. Ben saca bakim suyunu fisifslama'dan yanayim..

olurya kozmetik urunleri kullana kullana cild veya sac telleri zayifliyor ve sonunda kiriliyor. Bakim urununu surmeden edinmez hale geliyor. Ben saca bakim suyunu fisifslama'dan yanayim..

saç alışabilir tabiki..dediğin doğru.ben şampuanımı o yüzden belirli aralıklarla değiştiririm..
down unders sıve saç kremi kullanıyorum..
bu ürün zaten maske tatlım,haftada bir kullanılıyor..saçın alışacağını pek sanmam..

bilgin icin tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…