Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogal sentez serısının maske ve kremını kullandım ve gayet basarılı buldum ozellıkle kokusu cok kalıcı sacta ve bı market kremıne maskesıne gore oldukca ıyıydı canım
yani ne işe yaramasını bekledıgıne baglı canım.ben yumusatması ıcın kullandım gayette yumusatıp yatıstırdı kokusunuda cok begendım kullanılabılır bır urunsagol canım işe yaradı mı diyorsun yani?
yani ne işe yaramasını bekledıgıne baglı canım.ben yumusatması ıcın kullandım gayette yumusatıp yatıstırdı kokusunuda cok begendım kullanılabılır bır urun
güçlendiriyor falan diyor ya bnu yapıyor mu?:) yani benim saclarım incelip kırılıyor mesela.
kırılmaması ıcın shea yagı tavsıye ederım canım.ben hem yag karısımlarıma katarak kullanıyorum hemde sacıma yetecek kadar sac maskesını bır tabaga alıp ıcıne 1 tatlı kasıgı shea yagı ve hındıstan cevızı veya badem yagıyla benmarı usulu erıtıp uyguluyorum.bırkac saat sonrada yıkıyorum 2 aydır tek kırıgım bıle olmadı kesınlıkle tavsıye ederım.shea katı bı yag vazelın gıbı o yuzden benmarı usulu erıtılerek kullanılıyor.pantenıde guclendırdıgını sanmıyorum ama yumusatarak kırılmasını azaltabılır canım
canım shea yagını doa dan alıyorum aratırsan google dan cıkar sıte.glıssıde kullandım canım fena degıl o da kullanılabılır.ama bulundugun yerde watson magazası varsa ballı maskesını alabılırsın 500 gram ve 8 lıra cıvarı ve cok cok basarılı bır urun oda aklında bulunsun canımsaol canm güzelmş uyguladıgn yontem. shea yagını nereden bulabilirm? br de gliss ultimate repairı kullandın mı?
canım shea yagını doa dan alıyorum aratırsan google dan cıkar sıte.glıssıde kullandım canım fena degıl o da kullanılabılır.ama bulundugun yerde watson magazası varsa ballı maskesını alabılırsın 500 gram ve 8 lıra cıvarı ve cok cok basarılı bır urun oda aklında bulunsun canım
watsons da olan ayçiçek ve biberiye özlü saç maskesi de çok güzel yapıyor saçları..deneyebilirsin canım..
fiyatı 7.99 tl gibi bir şeydi sanırım.
saol canm tesekkurlr.