Saç Şekillendiriciler Pantene Aqua Light & Gliss Sıvı Saç Kremi

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Kızlar şu dalgalarımın kabarmaması için denemediğim yol yok.Pantene 7/24 mükemmel bukleler başarısız saçlarımın şeklini kaybediyor yatıştırıyor,köpük 1 2 saat içinde aktif oluyor saçımda daha sonra saçım kabarmaya başlıyor e haliyle saçımın şeklinden eser kalmıyor

Ben çok pahalı olmayan ürünler denemek istiyorum,
Mesela bu pantene aqua light deneyen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 269460

Saçım gayet sağlıklı uçları kırık falan değil, bu ürün kabarmasını engelleyip dalgaları belirginleştirirmi?

Veya Gliss'in sıvı saç kremleri ?

Total Repair 19 Onarıcı mı

Oil Nutritive mi

Liquid Silk Gloss mu

Bu ürünler kabarmayı engelledimi sizde? Veya başka önereceğiniz bir krem ,sprey varsa lütfen söyleyin

Ah şu ürün Türkiye'de olsaydı

bende birinci ürünü kullanıyorum. memnunumda banyodan çıkıp kuruttuktan sonra kabarmasını çok azda olsa yatıştırıyor ama en iyi yani çok çok güzel bi kokusu var

Tatlım bende Glisin Liquid Silk Gloss kullandım bi süre hani gayet yumuşak yapıyor. Saçıda yatıştırıyor kabarmasını önlüyor fakat bunu kullanırsan şampuanınla kullan çünkü etkisini o zaman gösteriyo. Ama şöyle bi sorunu var gerektiği kadar sür çünkü fazla kullandınmı saça yağlanmış görünümünü veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…