Hocam yönetmelikte okulun öğretmenleri yeterli değilse ilçedeki diğer eğitim kurumlarına duyuru yapılır diyor. Biz okulda 4 bayan öğretmeniz . Sene başı toplantısında idare diğer okullara duyurmaya karar verdi. Umarım onlardan tutmak isteyenler çıkar.Pazartesi de yeni atanacak öğretmenler var biliyorsunuz. ordan da gelebilir. Bi de yeterli öğretmen bulunamazsa nöbet resen tutturulur kararı alındı. Yani zorla. Ama beni sinir eden şu. Bu okulda 3. yılım olacak.
1) Eşim zaten erkek yurdunda ayda 8 nöbet tutuyor
2) Kızım 2 yaşında
3) Ailelerimiz 14 saat mesafe uzaklıkta ve asla gelme imkanları yok
4) Bakıcım bir yabancı ve zaten ondan memnun değilim
5) Burada kış şartları feci ve kızımı da alıp yurda gitme imkanım yok
6) Eşimle aynı günler nöbet alamam , çocuğa kim bakacak
( Bakıcımız da gece bakamam diyor zaten kışın bende çocuğumu kaldırıp onun evine götürmem)
7) Farklı günler nöbet alsak , kızıma eşim bakar ama ayın 16 günü bir o evde olmayacak bir ben
Sizce böyle bir evlilik olur mu? ve öğretmenim diye böyle perişan olmak zorunda mıyım?
İdare ,idare ediyor aslında başka bir öğretmen buluruz sen çıkarsın diyorlar ama diğer üç bekar arkadaşım biz nöbette çok yoruluyoruz o zaman bizde başkasını bulalım, çocuğunu komşuya bıraksın gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Şeytan diyor ki hepsinin suratına tükür bir daha yüzlerine bakma.