• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pankreatit (Akut veya Kronik) veya Pankreas hastasi olanlar

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
28
Kizlar şimdilik akut pankreatit hastasiyim kronik olabilirim. 2 sefer atak gecirdm ve 3. De doktor yoğun bakimlik olabilirsin dedi rabbim kimseye vermesn . Kabir azabi gibi bir aci. Hamileyim ve tahmininz uzerine ilaclarim yasaklandi. Hergun bu hastaligin korkusuyla yaşiyorum. Tecrubesi olanlar bana yardm etsin lutfen Nasil besleniyorsunuz neler yapiyorsunuz .kabusum bu hastalik :(

Hamile kalmadan önce ya da sonra hastalığın nasıl etkileyeceğini doktorunuzla konuşmadınız mı?
Geçmiş olsun.

Bende bir yıldır kronik pankreatit ile mücadele ediyorum tedavisi olmayan bir hastalık allah yardımcımız olsun doktorum ancak ilerlemesini durdurabiliriz ömür boyu çekeceksin diyor sizlerde durum ne iyi bir doktor veya tedavi yöntemi bulduysanız yazarmısınız

Bende bir yıldır kronik pankreatit ile mücadele ediyorum tedavisi olmayan bir hastalık allah yardımcımız olsun doktorum ancak ilerlemesini durdurabiliriz ömür boyu çekeceksin diyor sizlerde durum ne iyi bir doktor veya tedavi yöntemi bulduysanız yazarmısınız
Doğum yaptım.2 senedir olmuyorum çok sķür beslenmenize dikkat edin ilacinizi kullanin en onemlisi stresten uzak durun

Yağlı olan herşeyden uzak duracaksın peyniri bile tam yağlı yemeyeceksin 😒 çikolata ve yumurtadan kesinlikle uzak durucaksın elinden geldikçe sulu gıdalarla besleneceksin 😏

Sanırım bende de pankreatit var. Hamileyim hamilikten önce bilmiyordum. Hamileliğimde safra taşı ağrısı yaşadım safram pankreası da etkiledi. Amilaz değerim yükseliyor bu yüzden.hamilelikte de riskli bir durum değerin yükselmesi. Safra kesen alınınca sıkıntılarım biter umarım

Sanırım bende de pankreatit var. Hamileyim hamilikten önce bilmiyordum. Hamileliğimde safra taşı ağrısı yaşadım safram pankreası da etkiledi. Amilaz değerim yükseliyor bu yüzden.hamilelikte de riskli bir durum değerin yükselmesi. Safra kesen alınınca sıkıntılarım biter umarım
Safra taslarinin hamilelikte olusma ihtimali yüksekmis. Belki yeni olusmustur. Gecmis olsun.

Safra taslarinin hamilelikte olusma ihtimali yüksekmis. Belki yeni olusmustur. Gecmis olsun.
Benim önceden vardı sanırım ama ben anlamadım arada karnımda sırtımda ağrı olurdu ama çabuk geçerdi.mide ve normal bel ağrısı diye önemsemedim nadiren ve kısa olduğu için.hamilelikle birlikte şiddetlendi.pankreatitten korkuyorum safra alınınca bu sıkıntı da ortadan kalkar inşallah.

Back