- 7 Şubat 2016
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi siyahpencere
ben erkek arkadaşımla 9 ocakta sürtünmeye dayalı bi ilişki yaşadım,ikimiz de tamamen çıplaktık,o önce prezervatif kullandı ve bi boşalma yaşadı sonra temizlenip tekrar korunmadan devam ettik,bekaretimi bozacak bir şey olmadı,bi boşalma daha olmadı ama ben zevk suyu gelip gelmediğinden yeterince temizlenip temizlenmediğinden emin olamadım,benim yumurtalık kisti hastalığım yüzünden ilaç kullanarak regl oluyorum,ilacım bittikten en fazla 2 hafta sonra regl oluyorum,şimdi 1 hafta geçti ilacım biteli ve henüz regl olmadım ama baya az bi kanamam oldu,bunun hamilelikte yerleşme kanaması olmasından çok korkuyorum,20 25 gün geçtikten sonra bir gebelik testi yaptım ama negatif çıktı,bulantım falan yok,baş dönmesi de dikkatimi çekecek derecede olmadı,sizce hamilelik var mıdır,o ön kanama beni çok korkuttu çünkü daha önce hiç olamıştı ve bana hamileymişim gibi geliyor,benim ön kanama olarak adlandırdığım şey çok çok az miktarda bugün yine oldu,regle başlayamadım bir türlü,ilk defa böyle bişey başıma geliyo,deli gibi araştırdım internetten yerleşme kanaması da böyle ara ara az miktarda oluyormuş,ama stresli bir hafta geçirdim ve şehir değiştirdim bunların etkileri de olabilirmiş diyorlar,hala mide bulantım vs yok genelde ani hareketlerim sonucu baş dönmem olurdu hep bunun haricinde baş dönmem de yok,üzerinde çok durduğum için yavaş yavaş midem bulanıyor halsizlik oluyor diye korkuyorum,yerleşme kanamasına çok benzettiğim için delirmek üzereyim
bu şekilde bu şüpeyle devam edemiyorum normal hayatıma ve aileme çaktırmadan hastaneye gitmem için de biraz beklemem gerekiyor,tançtan pişmanlıktan rabbimin karşısında nefsime yenik düşmüşlüğün verdiği aşağılıklık duygusundan ölüyorum,ne aileme anlatabiliyorum ne de yerimde durabiliyorum,yarın tekrar gebelik testi alıcam sizce doğru çıkar mı,kanamam biraz olduktan sonra regle başlayamamış olmak beni çok çok korkutuyor
bu şekilde bu şüpeyle devam edemiyorum normal hayatıma ve aileme çaktırmadan hastaneye gitmem için de biraz beklemem gerekiyor,tançtan pişmanlıktan rabbimin karşısında nefsime yenik düşmüşlüğün verdiği aşağılıklık duygusundan ölüyorum,ne aileme anlatabiliyorum ne de yerimde durabiliyorum,yarın tekrar gebelik testi alıcam sizce doğru çıkar mı,kanamam biraz olduktan sonra regle başlayamamış olmak beni çok çok korkutuyor