- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 35
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Zaman azaldıkça beni bi korku sardı.. İki türden de korkuyorum.. Doktor kontrollerine her gidişimde nabzım yükseliyor kesin kötü bir şey çıkacak diye kaygılanıyorum.. Çok şükür bu zamana kadar haklı çıkmadım iyi gidiyor hamilelik bi sorun gözükmüyor.. Ama doğum şeklim konusunda karar veremiyorum.. Hem herkes gibi normal yapmak istiyorum ama uzun süre hastanede zaman geçirmek bebek iyi mi diye düşünmek heycanlanmak tüm bunlar korkutuyor.. Sanki o strese kalbim dayanmayacak veya ıkınma aşamasında felç kalıcam bebeğe zarar vericem gibi bir sürü korkum var üstesinden gelemiyorum.. Hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum aslında ben atak geçirmiyorum sadece çok heyecanlanırsam geçiriyorum.. Hayatımın geneline yayılan bi kaygı bozukluğu var ve takıntı derecesinde olumsuz düşünmeler.. Sezeryan olsam daha mı iyi diyorum ama ondan da korkuyorum hem her şey normalken sırf korkudan kesilmek istemiyorum biri yardımcı olsun lütfen yaa ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)