-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.921
Kuzum kardiyolojiye gittim dr annem kalp hastası olduğu için benimde genetik bi yatkınlık taşıdığımı her sene kontrole gelmem gerektiğini söyledi küçük bi değişiklik var her sene bakalım kontrol altında ol dedi hayatını etkilemez bu dedi ama ben kafama aşırı taktım hiç bir şikayetim yokken birden nefes alamamaya kalbim çarpmaya başladı korkudan merdiven çıkmıyorum yol yürümeye korkuyorum kaç kez EKG çekildi çok şükür temiz çıktı ama psikolojık olarak çok kötüyüm selectra yazdı doktorum umarım iyi olurumKesinlikle internette hiçbir şey okumayın konunun en başındakileri okursanız anlarsınız benim yaptığım hatalara siz düşünmeyin beyin nasıl birşeyse okuduğumuzu gerçek gibi yaşıyoruz kalbiniz için bir kardiyolojiye gidin sağlıklı olduğunuzu anlayın ve psikolojik deyin ilk önce kontrolünüzü yaptırın eğer sadece bununla kendinize telkinle fayda vermiyorsa bir psikiyatrist yahut terapist psikologtan yardım alın geçer korkmayın ben ve kaç arkadaşım hatta kardeşim acillere az gitmedik çok şükür ki geçti sizin de geçer korkmayın
Yok canım kestim ilacı ben zaten dozunu düşürmüştük kesmeye doğru ilerliyorduk hamile kaldım o anda bıraktım oda düşük oldu zatenBenim uykuda gelmiyor.Ne zaman geldiği belli olmuyor.Zor yavrum ilaç kullanıyor musun?
Bi ara oluyordu geçti çok şükürKızlar bas dönmeniz oluyor mu
Benım 3 gündür basım dönüyor ya neden acaba tansiyonum da normal ama korkmaya başladım bayılma falan durumu olmaz inşBi ara oluyordu geçti çok şükür
Yok korkma bir ara bana da oldu korktum nörolojiye ya da KBB a gidecektim geçti kendiliğinden biraz zaman ver vücudumuzda arada bir böyle şeyler olabilir dersen rahatlarsınBenım 3 gündür basım dönüyor ya neden acaba tansiyonum da normal ama korkmaya başladım bayılma falan durumu olmaz inş
80 fazla değil ki sağlıklı bir bireyin kalp atış hızıKızlar bugün 2 Türk kahvesi içtim içmez olsaydım çarpıntım var sanki dinlenirken nabzım 80 atıyor fazla sanki ya içimde de korku hissi
Evet canım.sakin olunca geçiyor .Kızlar kalp atışımı vücudumda hissediyorum sanki güm güm atıyor sizde hissediyor musunuz acaba normal bi durum mu ?
Bunu hissedince nasıl sakin olacağız bilmiyorum ya insan panik oluyor nabzım 87 çıktı ama nedense çarpıntım varmış gibi hissediyorumEvet canım.sakin olunca geçiyor .
Kafanı oraya verme gerçekten geçiyorBunu hissedince nasıl sakin olacağız bilmiyorum ya insan panik oluyor nabzım 87 çıktı ama nedense çarpıntım varmış gibi hissediyorum