Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kese kağıtları var yada herhangi bir poset onunla agiz ve burun kapali olacak sekilde nefes egzersizi yapin ( derin nefes al
, yavas yavas nefes ver) gunde 15, 20 kere bana psikolog onermisti. Ve butun vucudunuzu esnek birakin( butun kaslarini gevset) iyice esnetin otururken yada yattiginiz yerde bunu da surekli yapmaya calisin. Hergun firsat buldukca yapmaya calis.

Son düzenleme:
Kuzum kardiyolojiye gittim dr annem kalp hastası olduğu için benimde genetik bi yatkınlık taşıdığımı her sene kontrole gelmem gerektiğini söyledi küçük bi değişiklik var her sene bakalım kontrol altında ol dedi hayatını etkilemez bu dedi ama ben kafama aşırı taktım hiç bir şikayetim yokken birden nefes alamamaya kalbim çarpmaya başladı korkudan merdiven çıkmıyorum yol yürümeye korkuyorum kaç kez EKG çekildi çok şükür temiz çıktı ama psikolojık olarak çok kötüyüm selectra yazdı doktorum umarım iyi olurum

Benim uykuda gelmiyor.Ne zaman geldiği belli olmuyor.Zor yavrum ilaç kullanıyor musun?
Yok canım kestim ilacı ben zaten dozunu düşürmüştük kesmeye doğru ilerliyorduk hamile kaldım o anda bıraktım oda düşük oldu zaten ama iki haftaya kadar çok kötüydüm bi Antalya gezimiz oldu kafam dağıldı bu aralar iyiyim çok şükür

Benım 3 gündür basım dönüyor ya neden acaba tansiyonum da normal ama korkmaya başladım bayılma falan durumu olmaz inş
Yok korkma bir ara bana da oldu korktum nörolojiye ya da KBB a gidecektim geçti kendiliğinden biraz zaman ver vücudumuzda arada bir böyle şeyler olabilir dersen rahatlarsın

Kızlar bugün 2 Türk kahvesi içtim içmez olsaydım çarpıntım var sanki dinlenirken nabzım 80 atıyor fazla sanki ya içimde de korku hissi

Şimdiiii dün gece yaşadığımı anlatayım gece uyandım lavaboya gittiğimde akşamdan kalan baş ağrım yine vardı ve gözlerime baktığımda biraz kanlanmıştı. Kafam senaryolara başladı beyin kanaması mı geçiriyorum ne oluyor hem baş ağrısı hem göz kanlanması sonra bir de diğer türlü düşünmeye teşvik ettim kendimi dedim ki geçen yaz da tatile geldiğimde deniz kenarındaki esintiden kaynaklı başım ağrımıştı ve muhtemelen yine öyleydi gözlerim için ise şöyle düşündüm havuzdaki klordan ve yaptığım biraz fazla makyajdan kaynaklanıyordu diyerek kendimi teselli ettim ve balkonda biraz oturup seyredaldım sonra yine uykum gelmeye başladı ve yattım uyudum olacaksa birşey zaten olur önleyemezdim hatta bir ara otelin doktoruna bir gitsem dedim bu fikirden de caydım ve uyudum eğer düşüncelerimi dikkate alsaydım tansiyonum yükselir kalp atışım 100 küsürlere gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…