-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.901
Hızı normalse çarpıntı değildir o çünkü çarpıntının olması için kalp atışının 100 ve üzeri atış olması lazım bağırsak şişkinliği olabilir belki eğer çarpıntım olursa ben genelde ev işleri yapıyorum veya dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapıyorum o şekilde de bana çok iyi geliyo hemen geçiyor yavaşlıyor kalbimin atışıboğazımda atıyor güm güm diye ama normal hızda, mide ve bağırsak şişkinliği mi acaba anlamadım ki
evet canım hızı normal sadece kalbimi hisseiyorum boğazımda ve göğsümde, demir hapı kullandım o mide barsak gazı mı yaptı bilemedimHızı normalse çarpıntı değildir o çünkü çarpıntının olması için kalp atışının 100 ve üzeri atış olması lazım bağırsak şişkinliği olabilir belki eğer çarpıntım olursa ben genelde ev işleri yapıyorum veya dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapıyorum o şekilde de bana çok iyi geliyo hemen geçiyor yavaşlıyor kalbimin atışı
Olabilir hapın reçetesini okuyabilirsiniz. Panik atak olsa sürekli devam etmez anlıktır o en fazla 40 dakika sürer kendim biliyorum yaşıyorumevet canım hızı normal sadece kalbimi hisseiyorum boğazımda ve göğsümde, demir hapı kullandım o mide barsak gazı mı yaptı bilemedim
Merhaba özgenur yazını yeni gördüm bende panik atak hastasıyım nokturnal panik atak benim gece uykuda geliyo acaba seninkinde mi öyle uykuda mı geliyoKızlar banada dualarınızı eksik etmeyin nolur bir buçuk senedir uğraşıyorum bu hastalıkla ilaç tedavisi de yetmiyor geceleri berbat oluyorum intiharı bile çok düşünüyorum nolur birbirimize dua edelim Allah rızası için
Yok onun öyle değil arkadaşım o yüzden cevaplıyorum o panik atak geliyor gelecek korkusuyla uyuyamıyor ilacı alınca uyuyor sizin dediğiniz bana arada oluyor uykudayken atakla uyanıyorumMerhaba özgenur yazını yeni gördüm bende panik atak hastasıyım nokturnal panik atak benim gece uykuda geliyo acaba seninkinde mi öyle uykuda mı geliyo
Hımm.. bu da farklı bi panik atakmış hiç duymamıştım benimkisi uykuya dalıyorum ya sanki çok uyumuşum gibi 1 saat sonra bi fırlıyorum çarpıntı nefes alamama hemen camdan dışarı kafamı uzatıyorum temiz hava beni sakinleştiriyor dışarı çıkınca rahatlıyorum o yüzdende hep o an dışarı çıkmak istiyorumYok onun öyle değil arkadaşım o yüzden cevaplıyorum o panik atak geliyor gelecek korkusuyla uyuyamıyor ilacı alınca uyuyor sizin dediğiniz bana arada oluyor uykudayken atakla uyanıyorum
Gerçekten çok zor bi hastalık Rabbim hepimize yardım etsin Başına gelmeyen bilmiyo sanki bilerek yapıyormuşuz gibi geliyo çünkü dışardan bakılınca anlaşılmıyor ne yaşadığını o an sadece sen biliyorsunBende de var su 3 aydır aslinda lise zamanlarımda da var beyin tümörü sanıyordum kendimi hep baş ağrısı çeker hastane hastane gezerdim bir şey çıkmazdı şimdi kalp için her şeye bakildi psikoloji dendi o sayede öğrendim hem panik atak hem anksiyete olduğumu online terapi alıyorum yarın ikinci seansım inşallah atlatırım çok zor surekli olum korkusu var Kulluk görevimi yapamadığm8 düşünüyor azap içinde öleceğimi saniyo5um
Ben bir kez ölüyorummmm diye bağırarak uyanmıştım eşim tutmuştu beniHımm.. bu da farklı bi panik atakmış hiç duymamıştım benimkisi uykuya dalıyorum ya sanki çok uyumuşum gibi 1 saat sonra bi fırlıyorum çarpıntı nefes alamama hemen camdan dışarı kafamı uzatıyorum temiz hava beni sakinleştiriyor dışarı çıkınca rahatlıyorum o yüzdende hep o an dışarı çıkmak istiyorum
Aynen uykuda geçirmişsiniz sizde benim gibi en zoru bu zaten uykuda olan hayatını karartıyor insanın Rabbim şifa versin hepimizeBen bir kez ölüyorummmm diye bağırarak uyanmıştım eşim tutmuştu benisanırım uykuda atak geçirdim ara ara oluyor
AminnnAynen uykuda geçirmişsiniz sizde benim gibi en zoru bu zaten uykuda olan hayatını karartıyor insanın Rabbim şifa versin hepimize
Online terapi kimden alıyorsunuz ne kadar ücreti yazabilir misinizBende de var su 3 aydır aslinda lise zamanlarımda da var beyin tümörü sanıyordum kendimi hep baş ağrısı çeker hastane hastane gezerdim bir şey çıkmazdı şimdi kalp için her şeye bakildi psikoloji dendi o sayede öğrendim hem panik atak hem anksiyete olduğumu online terapi alıyorum yarın ikinci seansım inşallah atlatırım çok zor surekli olum korkusu var Kulluk görevimi yapamadığm8 düşünüyor azap içinde öleceğimi saniyo5um
Ben toprağın altını öyle düşünmüyorum canım sen de öyle düşünme rahatlarsın bol bol iyilik yapalım ki toprağın altı üstünden daha güzel olsunBenim anksiyete tavan yaptı gene hiç iyi değilim her an ölüm korkusu yaşıyorum kabirde yapayalnız napcam diyorum korkarım diyorum kimse yılanlar gelcek böcekler gelcek diyorum bu şekilde yaşamak ızdırap
Düşünmemek elde değil ki canım bizim gibi hastalar için sürekli ölüm korkusuyla yaşamak hayatının son bulacağından çok korkuyorumBen toprağın altını öyle düşünmüyorum canım sen de öyle düşünme rahatlarsın bol bol iyilik yapalım ki toprağın altı üstünden daha güzel olsun
Kesinlikle internette hiçbir şey okumayın konunun en başındakileri okursanız anlarsınız benim yaptığım hatalara siz düşünmeyin beyin nasıl birşeyse okuduğumuzu gerçek gibi yaşıyoruz kalbiniz için bir kardiyolojiye gidin sağlıklı olduğunuzu anlayın ve psikolojik deyin ilk önce kontrolünüzü yaptırın eğer sadece bununla kendinize telkinle fayda vermiyorsa bir psikiyatrist yahut terapist psikologtan yardım alın geçer korkmayın ben ve kaç arkadaşım hatta kardeşim acillere az gitmedik çok şükür ki geçti sizin de geçer korkmayınKızlar merhababende panik atakla mücadele ediyorum bu hafta iki kez acillik oldum sürekli kalbimi dinliyorum internetten okudukça olmayan şeylerde olmaya başladı çok kötüyüm bas dönmesi nefes alamama çarpıntı ölüyorum diye ağlıyorum
Benim uykuda gelmiyor.Ne zaman geldiği belli olmuyor.Zor yavrum ilaç kullanıyor musun?Merhaba özgenur yazını yeni gördüm bende panik atak hastasıyım nokturnal panik atak benim gece uykuda geliyo acaba seninkinde mi öyle uykuda mı geliyo