- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.881
Hamilelikte nasıl bir sorun yaşadınız acaba?Xanax içip emziren var mı? 54 günlük bebeğim var paxera 30 kullanıyorum ama tetikledi anksiyetem xanax a başladım tekrar. 7 senedir anksiyete hastasıyım. Çok zor bi hamilelik yaşadım şimdi bebeğime bakarken zorlanıyorum
Kalp doktoruna gittiysen takma kafana psikolojik olduğunu biliyorsun benim de bu akşam kafam bir tuhaf psikolojik deyip geçiyorumKızlar nasılsınız bu aralar hiç iyi değilim sürekli göğsüm ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen yardım edin
4 gittim ama önceki ağrılarım saniyelik girer geçerdi şimdi devamlı ağrıyor çok zor duruödayım sırtım falan kopuyor ağrıdanKalp doktoruna gittiysen takma kafana psikolojik olduğunu biliyorsun benim de bu akşam kafam bir tuhaf psikolojik deyip geçiyorum
Dayanamıyorum artık sürekli ama sürekli ağrıyınca korkuyorum her saniye ölüvercekmişim gibi oluyorAynı durumdayım nefes darlığı ile uyandım.Allahim bize yardım etsin
Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi
Özgecim gece ilacın değişti yeni de uyku yapmıyor sana yeniden doktora gitKızlar banada dualarınızı eksik etmeyin nolur bir buçuk senedir uğraşıyorum bu hastalıkla ilaç tedavisi de yetmiyor geceleri berbat oluyorum intiharı bile çok düşünüyorum nolur birbirimize dua edelim Allah rızası için
Allah şifa versin canım bende çok kötü durumdayım kalbim sürekli ağrıyor ağrımadığı zaman yok çok büyük sınavdayız Allah yardımcımız olsunKızlar banada dualarınızı eksik etmeyin nolur bir buçuk senedir uğraşıyorum bu hastalıkla ilaç tedavisi de yetmiyor geceleri berbat oluyorum intiharı bile çok düşünüyorum nolur birbirimize dua edelim Allah rızası için
Gidicem kuzum çok atak geçirdim çok uzun sürdü napcamı bilemiyorum berbat bir gece geçirdim tam iyi oldum dedim gene başladıÖzgecim gece ilacın değişti yeni de uyku yapmıyor sana yeniden doktora git
Sende ilaç tedavisi görüyor musun panik atak geçiriyor musunAllah şifa versin canım bende çok kötü durumdayım kalbim sürekli ağrıyor ağrımadığı zaman yok çok büyük sınavdayız Allah yardımcımız olsun
Zaten öyle oluyor tam iyi oldum diyorsun anlamadığın anda birden geliyorGidicem kuzum çok atak geçirdim çok uzun sürdü napcamı bilemiyorum berbat bir gece geçirdim tam iyi oldum dedim gene başladı
İlaç kullanıyordum hamilelikten dolayı bırakmak zorunda kaldım atak geçiriyorum ama ilk başlarda geçirdiğim ataklar gibi ağır değil anksiyete daha fazla bende ve depreston ikisi bir var bende kalbim ağrıyor kalp krizi korkusu var ölüm korkusu her saniye ölcem diye bekliyorumSende ilaç tedavisi görüyor musun panik atak geçiriyor musun
Ben kafayı hepten sıyırdı covid testi yaptırmaya gidiyorum hastaneye herşey birbirine girdi ne zormuş ölüm korkusu yarabbimİlaç kullanıyordum hamilelikten dolayı bırakmak zorunda kaldım atak geçiriyorum ama ilk başlarda geçirdiğim ataklar gibi ağır değil anksiyete daha fazla bende ve depreston ikisi bir var bende kalbim ağrıyor kalp krizi korkusu var ölüm korkusu her saniye ölcem diye bekliyorum
Dediğin gibi beterin beteri vardır ama her gün bu düşüncelerle yaşamak zorBen kafayı hepten sıyırdı covid testi yaptırmaya gidiyorum hastaneye herşey birbirine girdi ne zormuş ölüm korkusu yarabbim
Pır pır şeklinde oluyo öyle hızlı atıyo ki ölüyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorsun ben panik atak hastayım çok yaşıyorum o çarpıntıyıkızlar birşey soracağıım, panik atakta çarpıntı illaki pırpır şeklinde mi oluyor yoksa güm güm diye normal hızında ama sert ve boğazda da hissedilir oluyor mu
boğazımda atıyor güm güm diye ama normal hızda, mide ve bağırsak şişkinliği mi acaba anlamadım kiPır pır şeklinde oluyo öyle hızlı atıyo ki ölüyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorsun ben panik atak hastayım çok yaşıyorum o çarpıntıyı