Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten bu durum beni çok yordu her sabah bir mide huzursuzluğu ile uyanmak olmadık bağırsak sesleri , hep karnımın içinde bir ateş topu , kaygı, çarpıntı vs aşırı yordu inşallah dediğiniz gibi olur . Çok ama çok teşekkür ederim

Hiç korkma büyük ihtimal panik atak ben daha baştan okurken panik atak belirtileri dedim

Bazı kullandığımız ilaçlar ilk etapta intihar durumunu düşündürebilir.ama eğer bu çok sık oluyorsa doktorla görüşüp değiştirmekte fayda var.kısa zamanda düzelmesi dileğimle

Bende sizin benzerinizi şeyler yaşıyordum bir şeye stres yapıp sıkıldığımda direk wc ye koşuyordum sonra panik halleri arttı ve iştahsızlık öğürme başladı.bugün gittim doktora üç ilaç verdi bana ama düşük dozşarla başlattı.panik bozukluğu anksiyete ve orta depresyon.sizleri öyle iyi anlıyorum ki iki haftadır cehennem hayatı yaşıyordum sanki insanlardan nefret eder işime gitmek istmeeyen yalnız kalamayan ve en kötüsü yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo verdim.rabbim hepimizin yardıımcısı olsun

Bazı kullandığımız ilaçlar ilk etapta intihar durumunu düşündürebilir.ama eğer bu çok sık oluyorsa doktorla görüşüp değiştirmekte fayda var.kısa zamanda düzelmesi dileğimle
Benim ilaçla alakalı değil bu durum anksiyeteden kaynaklı bir opsesyon oluyor malesef. Yani bundsn korkuyorum, kısacası intihar edip ölürsem ya kendime birşey yaparsam korkusu var. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Bende de var anksiyete yeni yaşamaya başladım allah düşmanıma vermesin gerçekten zor umarım hepimiz en kısa zamanda düzeliriz ne demek ben teşekkür ederim

Bende de var anksiyete yeni yaşamaya başladım allah düşmanıma vermesin gerçekten zor umarım hepimiz en kısa zamanda düzeliriz ne demek ben teşekkür ederim
Hayatımın en zor 1 yılını geçirdim ben malesef bu anksiyete yüzünden birine zarar vermekten korkuyordum, kendime zarar vermekten korkuyordum hemde aşırı derece de artık esir almıştı korkularım beni evde tek kalmak istemiyordum birşey yaparım diye ve malesef zarar verme opsesyonunds bu tarz düşünceler oluyormuş doktorum bana demişti ki benim intihar etme olasılığım seninkinden çok daha fazla sen bunu asla yapmazsın ihtimal bile vermiyorum demişti. Malesef bu rahatsızlık insanı mahvediyor Allah senin de yardımcın olsun canım

Bunlar sadece düşünce de geç dikkate almazsan geçiyor ama korktukça daha çok geliyorlar bunu farkettim bak hala baş ağrım var önemsememeye çalışıyorum

Benim panim atağım da istifra ile başlamıştı

Ya Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten ama benim Doktorum seninki hastalığın nezlesi gibi dedi iyi bişey galiba bana selectra ve tranko verdi size hangi ilaçları verdi. Bu arada bende hassas bağırsak sendromu olabilirmiş inanır mısınız kefir içtiğimde bağırsaklarım düzeliyor ve stresim geçiyor acaba bağırsak problemimi beni bu hale getirdi çok ama çok iyi bir doktor bulmak istiyorum aklımdaki soru işaretlerini gidermek adına açıkcası direk psikiyatr ilaçlara başlamak istemiyorum sadece trankoyu hem gastroentoloji ve psikiyatr önerdi onu yemeyi düşünüyorum.

Önceden öyleydim canım ama şimdi aşırı kaygı yaşıyorum aklıma gelince
Bazen arada yoğunlaşıyor bişeyler tetikliyor sanırım birşeye üzüldüysen yahut kötü bir haber duyduysan bunlar hep tetikliyor bir randevu al git yine doktora belki kullandığın doz şuan yetmiyor olabilir erteleme ve üzülme geçecek iyi olduğun günler olduğu gibi arada kaygımız arttığı günler de oluyor maalesef hergün güllük gülistanlık olmuyor canım ben de aynı şekilde öyleyim bazen aşırı kaygı yaşıyorum bazı günler ise kaygısız neşeli mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…