Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok teşekkür ederim anladığınız için insan en çok da anlaşılmak istiyor sanırım.peki olmayan ağrıları sebebsizce hissettiğiniz oldu mu sizin de?hiçbirşeye ikna olmadığınız zamanlar?
Evet ben mesela hissediyorum neremde kötü birşey olduğunu düşünsem yoğunlaşsam ağrı daha çok artıyor baş sayfalarda yazdım bakın psikolojik öyle inanıyor ki insan gerçek gibi

Normalde öyle diyorum zaten ama o korku geldiği an onu diyemiyorum ölcez diyorum çocuğum kalcak nolur diyorum eşim evlencek çocuğuma üvey anne diyorum ben bunlaeın hepsini yaşadım çünkü mezara koycaklar herkes gitcek hayatına devam etcek diyorum her türlü düşünceyi düşünüyorum her an ölümü bekler gibi yaşayabilir mi ben yaşıyorum

Neden normal insanlar gibi hayatımıza devam edemiyoruz korkusuzca onlara ölüm yokmuş gibi yaşıyorlar

Yaşanıyor canım ah neler yaşadım bence bir bilsen ama bak ölmüyorsun hala nefes alıyorsun, Dr.İbrahim bilgenin bir lafı var sizin ölme ihtimalinizle benim ölme ihtimalim aynı, sizin delirme ihtimalinizle benim delirme ihtimalim aynı sadece herşeye aşırı duyarlı insanlar bu şekilde kaygı bozukluğu yaşıyor diyordu. Biraz serbest bırakmak lazım ama bizde de hu imkansız

Arkadaşlar ben de aşırı evham kaynaklı psikiyatriste gittim .Daha 2. Cümlemi kurmadan 20mg pro.. yazdı ve önce düşük doz başlayalım vs demedi.Kapsül şeklinde olduğu için kırarak da içemiyorum.Ne yapmalıyım,pandemi de azdı başka doktora da gitmek istemiyorum şu ara.Hepiniz ilaçlara önce düşük doz mu başladınız,direk verdiği mg ile başlayan var mı?

Bana da bir doktor öyle vermişti direkt başladım ama bende yan etki yapınca bıraktım. Siz yine de bir eczaneye danışın onlar yol gösterir.

Arkadaşlar merhaba bende çok tuhaf şeyler yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Özellikle son 1 aydır bağırsak problemi yaşıyorum yemekten sonra mide bulantısı halsizlik titreme hele tuvalete çıktıktan sonra çarpıntı bayılacak hissi yaşıyorum. Acildeki doktorlar panik atak olduğunu söylediler. Ben gastroentoloji doktoruna gittim hassas bağırsak sendromu olabilir dedi tranko buskas ve rennie şurup verdi. Çarpıntım olduğu için tranko buskas kullanmadım daha çok çarpıntı yapar diye. En sonunda düzelme olmadığı için ataklara dayanamayıp psikiyatr gittim o da tranko ve selectra verdi kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Korkudan ilacı kullanmadım en son kardiyolojiye gittim çarpıntı sorunum olmadığını psikiyatrın yazdıklarını kullanmamı istedi ama korkudan ilaçları almıyorum çarpıntı falan yapar mı diye.Yani sorun bağırsakta mı panik mi anlayamıyorum bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kendimi mi doktorlara ifade edemiyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlardan yardım istiyorum lütfen hayat kalitem düştü resmen..

Ben de en baştan okurken panik atak belirtilerine benzettim terapistim bana bazı insanların panik atağı istifra ile başlarken kimisinde de ishal yani bağırsak hareketleri ile başlıyormuş size verilen iki ilaç da çok ağır bir ilaç değil bu sıkıntılarınız azalır tranko titreme bayılacakmış hissi bunları azaltıyor yine de siz bilirsiniz kullanıp kullanmamak sizin kararınız aşırı kaygılı olduğum anlarda trankoyu alıyorum çok sık olmamak kaydıyla Dr um öneriyor bi arkadaşım da panik atak geldiğinde direkt ishal oluyor tranko ve yanında verilen ilaçlarla bu sıkıntısını atlattı diyebilirim ozgenur16 etiketi koydum kendisi de panik atakta ishal durumu yaşıyor

Niloya ben Yine intihar etmekten korkmaya başladım ya bu düşünce neden gitmiyor bende ya deli edecek beniii

Öncelikle çok geçmiş olsun. Psikiyatrinin verdiği ilac iyi gelir size çarpıntı felan yapmaz durumunuz biraz psikolojik gibi geliyor o yüzden tavsiyem kullanın faydasını görürsünüz

Niloya ben Yine intihar etmekten korkmaya başladım ya bu düşünce neden gitmiyor bende ya deli edecek beniii
Sen ilaç alıyor muydun canım ilacın yan etkisi de olabiliyor
Korkma bu sadece düşünce de ve geç takıntılı düşünce olduğu için gitmiyor nasıl bir yerin temizliğini yaparken oranın temizlendiğine inanmayıp defalarca temizleyenler var takıntılı düşünce seninki de o misal bi ara şizofren miyim diye takmıştım sen de takmıştın şimdi de bu düşünce geliyor kimisine dışarıda bayılacakmış düşüncesi gelip dışarı çıkmaya korkuyor sende de bu düşünce korkma geçecek ama çekilmez bir hal alırsa doktora git mutlaka

buskas zaten tamda senin miden ve bagirsaklarin icin icmen gereken ilac hic korkma cok iyi gelicektir sana

İlac 2 yıldır alıyorum canım zaten bu düşünceler vardı bende ilk başta anneme zarar vermekten çok korkuyordum yapacak gibi oluyor insan sonra kendime zarar vermekten korkmaya başladım bi intihar haberi duysam elim ayağım titriyor ya bende yaparsam diye arada gelip yokluyor beni bu düşünceler insanlar geçicidir korkutuyor cunku

Hangi ilacı alıyorsun sen iyi gelmedi doktoruna söyle ya da ama bunların düşünce olduğunu bil kendine onu söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…