Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu elde değil bizi çok üzen bir kişi var o da babam babam bile demek istemiyorum artık o kadar doluyum ona böyle kişiler psikoloğa doktora gitse belki bizler böyle olmayacağız

Sorunlu kişilikler evlenmesin herkes evlenmek zorunda değil herkes evlat sahibi olmak zorunda değil hasta olduğunu biliyorsa kişi tedavi olsun psikiyatri kötü bir klinik değil

Artık iyileşmek istiyorum psikolojim çok bozuldu hayattan hiç zevk almıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum gülemiyorum bazı insanlara öleceği malum olurmuş ya ben kesin ölücem malum oluyor

Bu elde değil bizi çok üzen bir kişi var o da babam babam bile demek istemiyorum artık o kadar doluyum ona böyle kişiler psikoloğa doktora gitse belki bizler böyle olmayacağız
Zaten gerçek hastalar asla doktora gitmiyor hasta edilelenler gidiyor duygularımızı çok bastırdığımız icin bu haldeyiz biz herşeye sustuğumuz icin

Bu düşünce inan bana da oluyor N Narinkimse arkadaşım bilir birşey okurum kesin bana malum oldu ölücem galiba derim
Geçen gün rüyamda biri bana yaşımı soruyor bende 30 diyorum halbuki 30 yaşımda değilim 26 yaşındayım şimdi kesin 30 yaşımda ölücem diyorum beni rüyamda uyarıyorlar diyorum öşümü düşünmediğim saniye yok korkudan ölücem nerdeyse

Öncelikle çok geçmiş olsun bu korku hepimizde var malesef ama insan kendine merhem olamıyor başkasına olduğu kadar. Bak söyle düşün rabbim bize bir ömür verdi, ne bir dakika ileri ne bir dakika geri vakit saat geldiğinde zaten ölecegiz. Her bu korkuya kapıldığında bunu aklına getir beli sure sonra korkun normalleşiyor canım benim

Ben de şizofreni yaş sınırı genel olarak 30 yazmışlar 31 e geçtim diye seviniyordum o dediğin tarz şeyler bende de oluyor günlerini zehir etme değerlendir dicem ama sanki ben çok farklıyım tam uygulayamıyorum ben de

Ben de öyle düşünüyorum o an rahatlıyorum sonra hoppp yine o korku geliyor

Selam kızlar
Bende bir ameliyat geçirdim ve ameliyattan sonea anksiyete sıkıntım nüksetti kesinlikle iyileştiğime inanmıyorum ve akşamüstü gelen gece yarısına kadar geçmeyen panik çaresizlik ve kaygı problemleri yaşıyorum.ağrı yaşıyorum ameliyat yerimle ilgili ve sürekli bir problem olduğunu iyileşemiyeceğimi daha kötü olacağını düşünüyorum.anksiyete atağı geçince daha olumlu düşünmeye başlıyoruö fakat o kadar yorgun hissediyorum ki.yemek yiyemiyorum.çok zor bişeymiş.doktora gitmeyi düşünüyorum ben de çünkü başa çıkamıyacakmışım gibi hissediyorum.

Başarmak senin elinde bende doğum sonrası travma yaşadım Niloyatospikk biliyor daha önce de anlattım. Psikolojik olarak çok yoruldum. Ne zaman bir yerim ağrısa geçmeyecek zannederdim ölecem bişey olacak zannederdim ki hala var bu düşünce kendi kendimle savaşıyorum rahatsızlanınca iyi olcksın diyorum.....

İnanın çok çaba sarfediyorum.ama baktım ki beni çok etkiliyor en kötü senaryo bende.doktor kesin yanlış birşey yaptı.düzelmiyecek başka doktora da gidemem beni kabul etmez çaresizlik hiçbirşey iyi olamayacak hissi ve iştahsızlık.kilo vermeye başladım.belki de buna inandığım için olmayan ağrıları hissediyorum kendimi hasta ediyorum.bugün doktorla görüştüm ağrım kesildi mesela.eziyet gibi gerçekten allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu yaşadım hiç iyileşmiycm ölcm yada bişey olck kaygısı oluştu. Hala da var hep en kötü senaryo ne mutluydum önceleri çok özlüyorum...
Güç sizde ama doktorada görünün benim gibi çok ilerlemesin ben artık saldım kendimi

Çok teşekkür ederim anladığınız için insan en çok da anlaşılmak istiyor sanırım.peki olmayan ağrıları sebebsizce hissettiğiniz oldu mu sizin de?hiçbirşeye ikna olmadığınız zamanlar?

Çok teşekkür ederim anladığınız için insan en çok da anlaşılmak istiyor sanırım.peki olmayan ağrıları sebebsizce hissettiğiniz oldu mu sizin de?hiçbirşeye ikna olmadığınız zamanlar?
Daha biraz önce yaşadım hep yaşıyorum. Kalp agrısı göğüs agrısı yine bişey olck korkusu neler neler şimdi saysam hayret kalırsın 1 haftada hem beyin cerrahı, hem kardiyoloji, hem dahiliye, hem diş, hem cildiye gittim hepsinin de saçma bir düşüncesiyle sonuç hiç bişeyim yok ikna olamıyorum. Profosör doktor gözümün içine baktı dediki çok iyisin hiç bişeyin yok ikna ol artık burda kalarak kendine zarar veriyorsun ama yaşadığım doğum sonrası travma anksiyete ve kaygımı artırdı geçmiyor çok üzgünüm senin içinde inşallah düzelirsin benim gibi kalmazsın

Bu arada canım ilaç alerjisi var bende ilaçtan korkuyorum çünkü daha önce ölümden döndüm yalnış ilaçtan dolayı

Aslında benim öncelerden hafif bir şekilde varmış
Daha sonra kedimi kısırlaştırdım ve günlerce ona birşey olacak korkusuyla uyuyamadım saçma düşünceler beynimde 1 hafta kendimde değildim şimdi anlıyorum ki o zamandan zaten bende bunun belirtisi varmış sizde kütfen aşamıyorsanız bir doktorla muhakkak görüşün psikiyatrik ilaçlar beyne mutluluk hormonu salgılamaz mutlu olacağına inanmanı sağlar diye bir yazı okudum ve bu beni etkiledi doktora gitmeye karar verdim çünkü artık doktorumda şaşırıyor bu kadar ağrı hissetmeme.gerçekten yıprandım.sizde lütfen yıpratmayın kendinizi bu kadar tedavi olmak en iyisi bizler birbirimizi anlarız aynı şeyleri yaşadığımız için

İlaç korkusu kaygısı birde bebek emziriyorum canım vermezler ki ilaç keşke gidebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…