Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Seninde sürekli oluyor muydu mesela oturuyorsun atak geçirmiyorsun ama saniyelik veya dklık göğsünde ağrı oluşuyor muydu benim sürekli göğsüm ağrıyor sol kolum ağrıyor
Merhabalar canım ben de 1 yıldır aynı şeyleri yaşıyorum. Psikolog veya psikiyatriye girmedim ancak onun dışındaki bütün doktorlara gittim. Geçtiğimiz Ağustos ayında kalp doktoruna da göründüm. EKG-ultrason ve efor testi sonuçlarım çok şükür Allah’a gayet temizdi. Doktor yaşadıklarımın psikolojik olduğunu söyledi. Hala yaşıyorum göğüs ağrısı, sol kol ağrısı, nefes darlığı. Bu durumlarda Melisa çayı içiyorum ben iyi geliyor. Sana da tavsiye ederim. Mesela hiç sağ kolumun ağrıdığını bilmem hep sol kolum ağrır. Böyle birden nefesim kesilecekmiş hissi oluşuyor. Sanki saniyelik kalbim böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor. Yani 1 yıla göre daha iyiyim, ancak tam olarak eski Halime kavuştum desem yalan olur. İzzet güllü videoları izliyordum bir de. Bunların hepsi beynimizin bize bir oyunu. O atak anlarında kendine hep bunu söyle. Ben şu an sağlıklıyım de. Sağlıklı günler diliyorum

İşte ne bilim ya şimdi değilsem ama olursam bu anksiyete beni şizofren yaparsa
Hayır olmazsın inşallah kaderimizde yazıldı ise biz ne desek boş ne kadar üzülsek boş şuan sağlıklısın şizofren değilsin o yüzden şuanın tadını çıkar evet ben de korkuyorum ama bu hayat çok uzun değil her anını iyi değerlendirmek lazım

Merhaba kizlar şimdide kalp yetmezliğine taktım. Bir yıl.once kardiyolojiye gittim 3 tane anlamazlar miydi.Eko ile baktılar .yürürken çabuk yoruluyorum nefes darlığı oluyor

Evet canım çok haklısın çok ama işte bu nalet korku gelince engel olamıyorum

Seni çok iyi anlıyorum az önce mesela lisedeki hocamın koronadan öldüğünü duydum çok etkilendim ölüm korkusu geldi
Bana da az önce tv de dizi vardı ismimde birisi söylendi, sonra aklıma şizofreniler herşeyi kendi üstlerine alınır gibi bir vesvese geldi sonra dedim ki kesin ben şizofrenim. Ya alakaya bak ya cidden alakaya bak deli edecek bu düşünceler beni bazen cidden ruh hastası olduğumu düşünüyorum bu kadarı saçma çok saçma

Aynısı oluyordu hiç korkma emin ol aynısını yaşadım şuan ona taktığın için öyle hissediyorsun

Hayatımda ters giden birşeyler olunca birileri beni üzünce daha kötü oluyorum
Seni kimsenin üzmesine izin verme niloya bu derdi biz kendi başımıza çekiyoruz yaşamayan bilemez İnan bana o yüzden sen üzülmeyi değil hep gülmeyi hak ediyorsun. Biz zaten hayatı kendimize yeterince zehir ediyoruz seni başkasının bu duruma getirmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…