- 13 Eylül 2020
- 78
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.681
Banada holter takmıştı bişey yok dedi çarpıntı hapı verdi o iyi geliyor. Ama düşününce yine çıktığıda oluyor tabi. Benim sürekli ölüm korkusu. Kalp krizi geçiririm diye beynime yerleşti her günüm öyle geçiyor inanın. Çevremdekiler düşünme birşeylere odaklan diyor ama olmuyor bi yerime ağrı girse yada koluma göğsüme. Tamam diyorum bu sefer oluyor diyorum 24 saatim beynim onu düşünüyor çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. Sizindemi tam olarak böyle. Atak yaşıyormusunuz peki hep. O anda ne yapıyorsunuzAynısı bende var sabah bir saat bir carointim oldu nefes darligim oldu yurusem dusucem gibi ama sonra açıldım bir sürü ev işi yaptım .Tekrar kalp doktoruna gidip holter takmasini isteyeceğim.O an o kadar kötü ki anlatamam
İlk atağımdan sonra toplam 4 5 kez çok ağır ataklar yaşadım hepsinde de kendimi acile attım normalde aynı senin gibiyim atak yaşamasamda göğsüm ağrıyor kolum ağrıyor nefesim daralıyor ama bunlar atak değil bence çünkü çok şiddetli ataklar yaşadım bunlar tv izlerken bi anda atak yaşamadan oluşan şeyler ama brnimde öyle 24 saatim aynı geçiyor çok korkuyorum her gün evladımın yüzüne bakıp onu annesiz babasız bırakma allahım diye dua ediyorum daha 1 buçuk yaşında bi oğlum varBanada holter takmıştı bişey yok dedi çarpıntı hapı verdi o iyi geliyor. Ama düşününce yine çıktığıda oluyor tabi. Benim sürekli ölüm korkusu. Kalp krizi geçiririm diye beynime yerleşti her günüm öyle geçiyor inanın. Çevremdekiler düşünme birşeylere odaklan diyor ama olmuyor bi yerime ağrı girse yada koluma göğsüme. Tamam diyorum bu sefer oluyor diyorum 24 saatim beynim onu düşünüyor çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. Sizindemi tam olarak böyle. Atak yaşıyormusunuz peki hep. O anda ne yapıyorsunuz
Ben kalp odaklıyım sürekli madem kalbimde birşey yok niye ağrıyor baxen iğneler batıyor bazen kalbim duracak gibi yavaşlıyor atımı sanki çok zor günler yaşıyorum artık dayanamıcak duruma geldimSen oraya takıp yoğunlaştığın için öyle geliyor ben kolum mu uyuşuyor evet uyuşuyor dediğim anda yoğunlaşınca kolum uyuşuyordu defalarca kez nörolojiye dahiliyeye kardiyoloji fizik tedavi KBB psikiyatri kalp damar cerrahisi genel cerrahi hepsine gittim
Allah bağışlasın canım. Benimde 5 buçuk yaşında bir oğlum var. Bazen inanır mısın böyle olunca oğlumla bile ilgilenemiyorum öyle olunca kenara çekilip tetikte bekliyor gibi oluyorum korkudan o kadar kötü bi durumİlk atağımdan sonra toplam 4 5 kez çok ağır ataklar yaşadım hepsinde de kendimi acile attım normalde aynı senin gibiyim atak yaşamasamda göğsüm ağrıyor kolum ağrıyor nefesim daralıyor ama bunlar atak değil bence çünkü çok şiddetli ataklar yaşadım bunlar tv izlerken bi anda atak yaşamadan oluşan şeyler ama brnimde öyle 24 saatim aynı geçiyor çok korkuyorum her gün evladımın yüzüne bakıp onu annesiz babasız bırakma allahım diye dua ediyorum daha 1 buçuk yaşında bi oğlum var
Atak yasiyorum tabiki kalbim çarpıyor halsilik nefes darlığı yapıyor .bende yarım ilaç alıyorum sonra bir saat geçince bişey olmadı deyip kendimi rahatlatiyorum .Ben çok rüya görüyorum .rüya gordugumun ertesi günü kendimde değilim .birde o anda kesinlikle yalnız olmamam lazım çok nadir yalnız kalabiliyorumBanada holter takmıştı bişey yok dedi çarpıntı hapı verdi o iyi geliyor. Ama düşününce yine çıktığıda oluyor tabi. Benim sürekli ölüm korkusu. Kalp krizi geçiririm diye beynime yerleşti her günüm öyle geçiyor inanın. Çevremdekiler düşünme birşeylere odaklan diyor ama olmuyor bi yerime ağrı girse yada koluma göğsüme. Tamam diyorum bu sefer oluyor diyorum 24 saatim beynim onu düşünüyor çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. Sizindemi tam olarak böyle. Atak yaşıyormusunuz peki hep. O anda ne yapıyorsunuz
Tamam o zaman ne güzel bişey olsa çıkardı emin ol kendimize yapiyoruz.Ben yürüyüşlere devam ediyorum sizde yürüyüş yapin iyi geliyor7 8 ayda 4 kalp doktoru 1 dahiliye 1 nörolojiye gittim temiz diyorlar ama benim sürekli göğsüm ağrıyor her an kalp krizi geçiricem diye bekliyorum
Anlıyorum canım seni gerçekten çok kötü bi durum bende öyle doğru düzgün ilgilenemiyorum sadece yatmak istiyorumAllah bağışlasın canım. Benimde 5 buçuk yaşında bir oğlum var. Bazen inanır mısın böyle olunca oğlumla bile ilgilenemiyorum öyle olunca kenara çekilip tetikte bekliyor gibi oluyorum korkudan o kadar kötü bi durum
Ben öyle canım yalnız kalamıyorum eşim vardiyalı çalışıyor gececi falan oldu mu göçebe gibi ben başka yerlere gidiyorumAtak yasiyorum tabiki kalbim çarpıyor halsilik nefes darlığı yapıyor .bende yarım ilaç alıyorum sonra bir saat geçince bişey olmadı deyip kendimi rahatlatiyorum .Ben çok rüya görüyorum .rüya gordugumun ertesi günü kendimde değilim .birde o anda kesinlikle yalnız olmamam lazım çok nadir yalnız kalabiliyorum
Niloya araştırma canım bu hastalığı araştırmayı bırakarak yeneceğiz biz bak bende senin gibiyim bu sefer olacak kesin yapacağım diyorum hep ama olmuyor bunu biliyoruz .Evettt bayadır hastalık araştırması yapmıyordum ama bu bir haftadır olan baş ağrısından bir de arada baş dönmesine taktım
Nörolojiye git tabiki icin rahat etmiyorsa ama kesinlikle psikolojik diyecek canımBikaç haftadır bir baş ağrısı var alnımın üstü kafamın tepesinde KBB a gittim sinüzit değil dedi nöroloji randevusunu iptal ettim gitmedim gitseydim içim rahat ederdi şimdi bu ağrı ne ağrısı felç geçirme korkusu geliyor acaba boyun damarında falan tıkanma mı oldu bende alerji var yoksa alerjiden kaynaklı mı hapşurunca biraz rahatlıyorumrandevu aldığım doktor da çok ilgili bir doktordu şimdi ona randevu almak da zor neden iptal ettim gitmedim ya bu sefer gerçekten birşey varsa
Öncelikle rabbim yardımcın olsun canım ama yaşadığın bu süreçte bu şekilde hissetmen çok normal zor bir dönemden geçiyorsun Eğer üstesinden gelemeyecek gibi hissediyorsan bi destek al derim. Çok geçmiş olsunMerhaba.
Benimde ilk midemde kasilmalar baslamisti.Mideme bastirdigimda sanki curuk gibi aciyodu mide rahatsizligim oldugunu dusundum once. Ellerim ayaklarim titremeye basladi.Surekli usuyodum.Bacaklarimda sanki yuk varmis gibi bi uyusukluk hissetmeye basladim.Kendimi yataga atasim geliyodu ve kalbim hizli hizli pitpit carpiyodu.Evlendikten sonra olmaya basladi cunku sorunlari o kadar cok dusunuyodumki icinden cikamiyodum.Kendime hakim olmakta zorlandigimi fark ettim esimle tartistikca cozum bulamayip uzuldukce daha da devam etti bunlar.Hatta o beni elestirdikce daha da artmaya basladi cunku onu memnun edemiyodum.Artik stres kaldiramiycak duruma geldigimde mide bulantilarim olmaya baslamisti.Yuzum kizariyo yemek yiyemez hale geliyodum moral bozuklugundan.Doktora ciktim ve anksiyete dedi.Paxera kullanmaya basladim o benim mide bulantimi aldi ara ara yine ayaklarimin uyustugunu ve yine o donemde oldugu gibi icime usume titremesi geliyo.Iyi degilim toparlanamadim cunku simdide bosanma surecine girdim cunku.Issizlik bosanma sureci basarisiz evlilik derken bazen cildircak gibi hissediyorum agladikca aglayasim geliyo ve resmen aciz hissediyorum.Kapana sıkısmis gibi cok yoruldum.
Ilac kullaniyorum.Ustesinden gelmekte acikcasi biraz zorluk yasiyorum maalesef cok tesekkurler canımÖncelikle rabbim yardımcın olsun canım ama yaşadığın bu süreçte bu şekilde hissetmen çok normal zor bir dönemden geçiyorsun Eğer üstesinden gelemeyecek gibi hissediyorsan bi destek al derim. Çok geçmiş olsun
Yarına aldım yine randevu gitsem mi gitmesem mi diyorum baya da uzak yerde vardı randevuNörolojiye git tabiki icin rahat etmiyorsa ama kesinlikle psikolojik diyecek canım
Bayadır araştırma yapmıyordum ama şu baş alnım kafa kısmı ağrıyor bi geçmedi halaNiloya araştırma canım bu hastalığı araştırmayı bırakarak yeneceğiz biz bak bende senin gibiyim bu sefer olacak kesin yapacağım diyorum hep ama olmuyor bunu biliyoruz .
Hepimiz öyleyiz bazen öyle zamanlar oluyor ki tahammül edilmiyor bu hastalığa ama rabbim şifasını verir elbet bol bol inşirah süresi oku canımIlac kullaniyorum.Ustesinden gelmekte acikcasi biraz zorluk yasiyorum maalesef cok tesekkurler canım
Niloya bence gitme derim biraz daha bekle bakalımYarına aldım yine randevu gitsem mi gitmesem mi diyorum baya da uzak yerde vardı randevu
Kesinlikle stresten oluyor canım psikolojik diyecekBayadır araştırma yapmıyordum ama şu baş alnım kafa kısmı ağrıyor bi geçmedi hala