• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik durumumdan dolayı ders çalışamıyorum

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
manik depresif hastasıyım.aynı zamanda 1 kere panik atak geçirdim ve kolayca panik panik oluyorum.çok sıkıldığımdan bi anti depressan verildi.çok rahatladım ama uykum gelio sürekli ve desrslere olan ilgim azaldı.çalışamıyorum.çok yorgunum.kahve ve çay içemiyorum.doktor c vitamini verdi ama pek işe yaramadı.çok kısa bi süre var sınavlarıma ve bn çalışamadım.sabaları kendimi açamıyorum.açık çay içine karanfil koyup içiyorum ama gene isteğim yok.az bi kahve içsem ya da önerebileceğiniz bşy var mı lütfen bi yardım edim.çay içtim ve içimde duygularım çalkanıyor sani eskisi gibi sakin değilim.gücüm yok.

Canım merhaba, ben de panik ataklı bir insanım ve seni çok iyi anlayabiliyorum.
Şu anda isteksizlik var sende , peki ne zaman başladı bu sorunların kaç yaşındasın?
Mutlaka iyi bir psikologdan yardım al derim.
Ben de benimle ilgili gelişmeleri blogumda paylaşıyorum
İstersen bir göz at faydalı bilgiler bulabilirsin
Genç olduğun için rahat atlatacaksın bu sıkıntıları.
Tavsiyem seni rahatlatabilecek bir hobi bul ve biraz toprakla uğraş

Blogum : panikfobi blogspot com

Son düzenleme:
22 yaşındayım .paniğim bu ocakta çıktı.grip ilaçları tetiklemiş.hassas bi bünyem olmassndan dolayı.önce böyle bi durumum yoktu.4 sene kadar bipolarım ama paniğim yoktu geçen sene çok başarılıyd derslerimde pskiyatrimistm vrdği ilaçlarla ama bu sene değiştirdi ilaçlarımı bn de altüst oldum.normalde de heyecanlı bi hareketli bi yapm var ama.tek derdim çalışmak.bıraksanız 24 saat uyurum.anti dep çok rahatlattı.ama bgn içtiğim çay bile kalbimi sıkıştırdı.

Canım genç olman büyük bir avantaj, doktorunla her zaman açık konuş ilaçlarını zaten deneye yanıla ayarlayacaktır. Psikiyatriste ilaveten mutlaka bir klinik psikologa git, onların teknikleri gerçekten işe yarıyor. Hani böyle oturtup dert dinlemek gibi bir yaklaşımları yok. Teknik uyguluyorlar.Bunu tavsiye ederim.Bir de canım harekete geç. Hareketsizlik eşittir isteksizlik ve isteksizlik eşittir hareketsizlik. Bu bir kısır döngü bunu mutlaka kırmalısın. Bir de hormonlarını da kontrol ettir. Git bir dahiliyeye şekerden tiroide herşeye baktır.
Biraz da senin elinde, çaba çaba çaba... Hepsi bu kadar, hallolmayacak hastalıklar değil ;)

Son düzenleme:
Back