- 16 Ocak 2021
- 9
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Zehra kutlu
Merhaba arkadaşlar 26 yaşında bir bayanım bundan 9 ay önce birden bire hiç bir sorun yokken gece nefesim kesildi boğulduğumu düşündüm dışarı attım kendi mi ama nefes alamıyordum ölüyorum dedim bir an heryerim uyuştu ve çenem kasıldı bu durum yarım saat sürdü ve iyi olmaya başladım o günden bu yana olmamıştı hiç taki bundan 2 ay öncesine kadar birden bire yine aynı şey oldu bana ve 2 aydır sürekli yaşamaya başladım mide bulantısı baş dönmesi uyuşma kasılma ve aklımı kaçıracağımı düşünüyorum nöbetler de birine zarar vermekten yada kendime zarar vermekten cok korkuyorum ansızın olan bir durum hastaneye gittim dün panik bozukluk olduğunu söyledi buradan bir çok şey okudum benzer durumlar yaşayan insanlar var nasıl başa çıkıyorlar bilmek istiyorum doktorun yazdığı ilaç dün yan etki yaptı ve atağım daha da şiddetlendi yardımcı olur sanız çok sevinirim benim tüm hayatımı alt üst etmeye başladı bu durum lütfen yardımcı olur musunuz böyle sorunlar yaşadı iseniz ne yapmam gerekiyor araştırdıkça daha da kötü etmeye başladım kendimi ben okudukça