- 27 Temmuz 2017
- 40
- 3
- 49
Faydasini gorurseniz muhakkak yazinBen de saraçoğlunun ıspanak maydonoz tere kürüne başladım, fayda görenler baya çokmuş , yarınd a terapiye başlayacağım randevum var , metro otobüs dolmuş asansör kapıları kapandığı an titreme Ateş basması ve aşırı bir kaçma istediği oluyor , bunjn dışında üst geçit alt geçit arabam ile bile olsa fenalık basıyor , trafik tıkandığı an ayaklarımın bağı çözülüyor , kendi arabamla bile korku doluyum kapıları açılmazsa vs gibi korkularla doluyum , basit bir korku değil bu kaçma isteği gibi çıldırtıcı yoğun bir duygu , uçağa binemem şuan, tekneye vapura gemiye , İstanbul’daki köprülerden geçemem, son 3 aydır böyleyim çok zor , bunları yaşayan var mı ? Sizleri en çok ne korkutuyor
Kalp takintim yok benim sadece disari cikma mutsuzluk ben niye boyleyim diye takintilar oluyor bendekalp takıntınız varmı arkadaslar
hım bnde kalp krizzi geçiriip ölücem takıntısı var ilaç alıyorumKalp takintim yok benim sadece disari cikma mutsuzluk ben niye boyleyim diye takintilar oluyor bende
aynı şey bendede var canım ya dışarıya çıkmak fobiye dönüşmüş bende :/Kalp takintim yok benim sadece disari cikma mutsuzluk ben niye boyleyim diye takintilar oluyor bende
Su an daha iyiyim ilaclar iyi geldiaynı şey bendede var canım ya dışarıya çıkmak fobiye dönüşmüş bende :/
Uzman yardımı aldınız mı ?hım bnde kalp krizzi geçiriip ölücem takıntısı var ilaç alıyorum
belediyenin ücretsiz vermiş oldugu terapi seansına gittim öyle parayla bi terapi almadım ileri boyutta değilim çok şükür bütün kaygılarımın üzerinden geldim ama kalpte takılı kaldım durduk yerde nabzım yükseliyordu bu durumdan rahatsız oldugum içinde 2 aydır kullanıyorum ilacıUzman yardımı aldınız mı ?
Bende de ayni duyqular war maalesef insanin surekli ici icini yiyiyoKalp takintim yok benim sadece disari cikma mutsuzluk ben niye boyleyim diye takintilar oluyor bende
Ufff kendimi qördüm sizdeben de anksiyete ve panik atak yaşadım tabi öncesin de depresyon gecirmiştim rabbim kimseye vermesin zor bi durum halen çekiyorum ilaç alıyorum bu aralar da aniden ortada bi neden yokken mutsuz hissediyorum halsiz hissediyorum moralim bozuluyo etrafımdakiler neyin var ne oldu suratın asık diyolar bi neden sunamıyorum konuşmaktan bile acizim bu durumumdan dolayı hayatıma kimseyi alamıyorum evliliği erteliyorum herkes kızıyo ama elimde değil evliliğin sorumlulukları var bebek doğurmak var ben doğuramam zaten hastaneye karşı da fobim var iğne yapamıyorum kan veremiyotum offf 5 sene önceye geri dönmek isyorum ne güzel hayat doluydum..dualara sarılmışım rabbim bu durumu yaşayan herkese şifa versin
kötü bi durum bazen iyi hissediyorumm bazen mutsuz evlilik malesef hayalimden bile geçmiyo artık ..kimse anlamıyor bu halimiUfff kendimi qördüm sizde
Benim de ne ewlenmeye mecalim war ne de hayatima birini almaya
kendimle qecinemiyorum disari bi cafeye biyerlere temek yemeqe qitmek isteniyorum 32 yasindayim we kendimi qucsuz hissediyorum
Kaç yıl rahatsızlık yaşadınız ne kadar tedavi gördünüzCok agir panik ataklar yasadim yillarca ilac kullanip 15 kilo aldim.bakirkoy mahzar osmanda nevroz bolumude yillarca terapi aldim ve terapiler sayesinde atlattim.hic panik atak gecirmiyorum ilacada ihtiyac duymuyorum .ilaclarinizi duzenli kullanip terapilerinizi ihmal etmeyin
Terapi nasil oliyor bende hic gitmedim konusma seansimi oluyor10 sene kadar rahatsizdim ilk 5 sene tam bir tedavi gormedim basladim biraktim hep
Agirlasinca 5 sene araliksiz tedavi ve terapi gordum 2 senedir hic ilac icmedim
Darisi bize insallah cok mutlu oldm iyi olmaniza bizde iyi olcagz diye umut ediyyorumEvet konusma seni neler huzursuz ediyor ne zaman nasil oluyor sen ne yapiyorsun nasil basa cikmalisin .bas3tmeyi ogrenince zaten iyilestim
Oncelikle gecmis olsun sizn gibi umutlu sonuclara cok ihtiyacimiz warEvet konusma seni neler huzursuz ediyor ne zaman nasil oluyor sen ne yapiyorsun nasil basa cikmalisin .bas3tmeyi ogrenince zaten iyilestim