Panik Bozukluğu / Panik Atak Bilgi Ve Paylaşım Alanı

Faydasini gorurseniz muhakkak yazin

Merhaba arkadaşlar ben yıllardır anksiyete bozukluğu ile uğraşıyorum.psikoloğa gittim ilaç kullandım hem de yüzsek dozda ağır ilaçlar, fakat bir süre sonra bıraktım, bırakınca yine başldı hem de eskisinden de kötü. Tekrar doktora ve başka bir ilaca başladım. Çok yıprandım yıllardır. Fiziksel bir hastaliktan daha zor bu zihinsel hstaliklar. Korkuyorum bu kadar kaygi bir yerimden cikacak hastalik olarak diye. Bu hastaliktan kurtulan var mi aranizda?

Uzman yardımı aldınız mı ?
belediyenin ücretsiz vermiş oldugu terapi seansına gittim öyle parayla bi terapi almadım ileri boyutta değilim çok şükür bütün kaygılarımın üzerinden geldim ama kalpte takılı kaldım durduk yerde nabzım yükseliyordu bu durumdan rahatsız oldugum içinde 2 aydır kullanıyorum ilacı

Ufff kendimi qördüm sizde
Benim de ne ewlenmeye mecalim war ne de hayatima birini almaya
kendimle qecinemiyorum disari bi cafeye biyerlere temek yemeqe qitmek isteniyorum 32 yasindayim we kendimi qucsuz hissediyorum

Ufff kendimi qördüm sizde
Benim de ne ewlenmeye mecalim war ne de hayatima birini almaya
kendimle qecinemiyorum disari bi cafeye biyerlere temek yemeqe qitmek isteniyorum 32 yasindayim we kendimi qucsuz hissediyorum
kötü bi durum bazen iyi hissediyorumm bazen mutsuz evlilik malesef hayalimden bile geçmiyo artık ..kimse anlamıyor bu halimi

selamlar. yaklaşık iki-üç aydır çok zor durumdayım. uykularım bölük pörçük. çok korkuyorum. bu korkuyu başka şeylere odaklanarak atlatmak istiyorum ama olmuyor uykuya daldığımda neredeyse 5-6 tane kabus görüyorum. bu kabus aralarında uyanıyorum ve sürekli başımda bir kadın bekliyor. silahını üzerime doğrultuyor. ya da pencereden aşağı atlamam için bana baskıda bulunuyor. buna benzer şeyler. psikiyatrik bir tedavi sürecindeyim şu anda. daha doğrusu bir buçuk yıldan beri. yani bu tip şeyler başıma daha önceden de geldi ama bu derecede şiddetli değildi. doktorumla paylaştım o da stres dedi uyku ilacı verdi. ne yazık ki etki etmedi. ailemin haberi olmasın istiyorum bu durumdan. yeni taşındığımız için eşyamız çok az bu yüzden aynı odada uyuyoruz annem babam ve ben. gece ses çıkartıp onları üzerim diye çok korkuyorum. çıkmazdayım sanki. biliyorum benden çok daha kötü durumda olan insanlar var. bencillik etmek istemiyorum. bir hayvan sahiplenmek istiyorum yanımda olursa ona da bana da iyi gelir kanaatindeyim. böyle bir durum yaşayan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Cok agir panik ataklar yasadim yillarca ilac kullanip 15 kilo aldim.bakirkoy mahzar osmanda nevroz bolumude yillarca terapi aldim ve terapiler sayesinde atlattim.hic panik atak gecirmiyorum ilacada ihtiyac duymuyorum .ilaclarinizi duzenli kullanip terapilerinizi ihmal etmeyin

Kaç yıl rahatsızlık yaşadınız ne kadar tedavi gördünüz

10 sene kadar rahatsizdim ilk 5 sene tam bir tedavi gormedim basladim biraktim hep
Agirlasinca 5 sene araliksiz tedavi ve terapi gordum 2 senedir hic ilac icmedim

Evet konusma seni neler huzursuz ediyor ne zaman nasil oluyor sen ne yapiyorsun nasil basa cikmalisin .bas3tmeyi ogrenince zaten iyilestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…