Disari cikma seyahat etme korkulariniz warmiydi pekiHatirlamiyorym ama 3 sene olabilir
mesela nefes alamadigim zaman nefes egzersizi yaptim.atak geldigi zaman kendimi kaptirmadim bununla bas edebilirim bayilmayacagim bu bir atak diye kendimi telkin ettim.boş tartismalara girmedim. Surekli birseylerle oyalandim bos kalip kendimi dinlemedim
Maşallah size ... darısı bize ama o an mantık yetmiyor ki , çok zor , metroya biniyorum ya deprem olursa metro arızalanırsa , ya kapılar açılmaZsa vs vs , bunu nasıl yenecem bilmiyorum , mahvoluyorum resmen ve binmiyorum artık maalesef , heryere arabayla .. çok zorlanıyorum metropolde yaşıyorum , o an o düşünceler ve arkasından titreme gelmesi vs vs nasıl başedicem bilmiyorum , uçağa binmek zorunda kalmadım panikten sonra , geçen yıl adalar senin uçakla gezmeler benim Marmaray senin umurumda mıydı , ne güzel gezerdim ... şimdi nasıl yapmışım diyorumBir ara bayagi korkuyordum hele arabaya binmekten nefret ediyordum cogunlukla arka koltuga otururdum.hastanede uzakti ve esim goturuyordu.birgun benim isim var sen gidermisin dedi.mirin kirin gittim tabi sonrasinda hep yalniz gittim.adaya bile gitmeye korkardim ucaga binemezdim.
Birgun ucaga binmeye mecbur kalinca dr sakinlestirici almami tavsiye etti.sabrettim ve icmedim.boyle boyle atlattim
Ay eve t bak o da var , ben o tekneye daha da nasıl binerim diye düşünüyorum , tamamen yendin mi ? Metro uçak marmaray, tekne gemi vs koltukları hiç biri yok mu şimdi ciddenYa ben ada batar diye korkuyordum varmi boyle bir mantik
Çok iyi ya maşalşah
O düşünce bana da geliyor evden çıkasım geliyor ama şükürler olsun ki çıkacak kadar olmadımBazen yatarken ya yangin cikarsa deprem olursa diyorum
Sonra ecel geldiyse oluruz diyip yatiyorum
Siz de disari yalniz cikma korkusu yok muO düşünce bana da geliyor evden çıkasım geliyor ama şükürler olsun ki çıkacak kadar olmadım
Çok yok hafif hafif geliyor o düşünce bana , daha çok kapalı alan ve ulaşım araçları korkusu oluştu , sizde bunlar var mı pekiSiz de disari yalniz cikma korkusu yok mu
Ben tedirqin oluyorum korkuyorum
Uzun yolculuklar da sıkıntı yasiyorum bende cafelerde yasiyorumÇok yok hafif hafif geliyor o düşünce bana , daha çok kapalı alan ve ulaşım araçları korkusu oluştu , sizde bunlar var mı peki
uzun yolculuk yapamıyorum ben de otobüsle falan bir yere gidemiyorum uçakla da anca idare edebiliyorumUzun yolculuklar da sıkıntı yasiyorum bende cafelerde yasiyorum
We hayatimi cok kisitliyo elimi kolumu baqliyo resmen
Allah allah ya, uçaktan daha kontrol edilebilir değil mi otobüs ? Dur deyince durur mesela ? Ben de bu rahatsızlık çıktımçıkalı ikisini henüz kullanma mecburiyetim olmadı ama otobüs dağlardan tepelerden geçerken fena olurum hayalleri geliyor Zihni’me , ne kolaymış önceden hayatımuzun yolculuk yapamıyorum ben de otobüsle falan bir yere gidemiyorum uçakla da anca idare edebiliyorum
aynen çok güzeldi benim de önceden hayatım yani otobüsle şehir içinde sıkıntı yok şehirler arası tek çıkamamAllah allah ya, uçaktan daha kontrol edilebilir değil mi otobüs ? Dur deyince durur mesela ? Ben de bu rahatsızlık çıktımçıkalı ikisini henüz kullanma mecburiyetim olmadı ama otobüs dağlardan tepelerden geçerken fena olurum hayalleri geliyor Zihni’me , ne kolaymış önceden hayatım
Bende senin gibiyim yaşamayan anlamazmerhaba arkadaşlar 8 senedir panik atak hastasıyım buna anksiyete okb depresyonda eklendi her biri bi yerden vuruyor düzenli ilaç kullanıyorum ama bu son 3 aydır tansiyon problemi yaşıyorum tansiyonumu günde 20 kez ölçüyorum tabi ben ölçtükçe yüksek çıkıyo kardiyoloji ve dahiliyeye gittim holter takıldı fakat tansiyon hastası olmadığım söylendi ama benim kaygılı ve panik olduğum zamanlarda 20/12 ye çıkan bi tansiyonum var ne yapıcam bilmiyorum böyle bi problem yaşayan varmı aranızda beni aydınlatın lütfen . . çok zor resmen tansiyon aletiyle dolaşıyorum . .
Canım o bendede oluyor İnan kimse anlamaz yaşayan biliyor.Bazen çok iyiyim bazen çok kötükötü bi durum bazen iyi hissediyorumm bazen mutsuz evlilik malesef hayalimden bile geçmiyo artık ..kimse anlamıyor bu halimi
Yalnız değilsin Cnm emin ol burda hepimiz aynıyızBende de ayni duyqular war maalesef insanin surekli ici icini yiyiyo
Niye niye niye demekten
Hepsi bendede oluyor eski cesaretimin zerresi yok şimdiMaşallah size ... darısı bize ama o an mantık yetmiyor ki , çok zor , metroya biniyorum ya deprem olursa metro arızalanırsa , ya kapılar açılmaZsa vs vs , bunu nasıl yenecem bilmiyorum , mahvoluyorum resmen ve binmiyorum artık maalesef , heryere arabayla .. çok zorlanıyorum metropolde yaşıyorum , o an o düşünceler ve arkasından titreme gelmesi vs vs nasıl başedicem bilmiyorum , uçağa binmek zorunda kalmadım panikten sonra , geçen yıl adalar senin uçakla gezmeler benim Marmaray senin umurumda mıydı , ne güzel gezerdim ... şimdi nasıl yapmışım diyorum