Panik Bozukluğu / Panik Atak Bilgi Ve Paylaşım Alanı

Hatirlamiyorym ama 3 sene olabilir
mesela nefes alamadigim zaman nefes egzersizi yaptim.atak geldigi zaman kendimi kaptirmadim bununla bas edebilirim bayilmayacagim bu bir atak diye kendimi telkin ettim.boş tartismalara girmedim. Surekli birseylerle oyalandim bos kalip kendimi dinlemedim

Disari cikma seyahat etme korkulariniz warmiydi peki
Ben de terapi qoruyorum suan yaklasik 5 aydir henuz bi sonuc alamadim
Cok dert ediyorum bu duruma

Bir ara bayagi korkuyordum hele arabaya binmekten nefret ediyordum cogunlukla arka koltuga otururdum.hastanede uzakti ve esim goturuyordu.birgun benim isim var sen gidermisin dedi.mirin kirin gittim tabi sonrasinda hep yalniz gittim.adaya bile gitmeye korkardim ucaga binemezdim.
Birgun ucaga binmeye mecbur kalinca dr sakinlestirici almami tavsiye etti.sabrettim ve icmedim.boyle boyle atlattim

Maşallah size ... darısı bize ama o an mantık yetmiyor ki , çok zor , metroya biniyorum ya deprem olursa metro arızalanırsa , ya kapılar açılmaZsa vs vs , bunu nasıl yenecem bilmiyorum , mahvoluyorum resmen ve binmiyorum artık maalesef , heryere arabayla .. çok zorlanıyorum metropolde yaşıyorum , o an o düşünceler ve arkasından titreme gelmesi vs vs nasıl başedicem bilmiyorum , uçağa binmek zorunda kalmadım panikten sonra , geçen yıl adalar senin uçakla gezmeler benim Marmaray senin umurumda mıydı , ne güzel gezerdim ... şimdi nasıl yapmışım diyorum

Bazen yatarken ya yangin cikarsa deprem olursa diyorum
Sonra ecel geldiyse oluruz diyip yatiyorum

uzun yolculuk yapamıyorum ben de otobüsle falan bir yere gidemiyorum uçakla da anca idare edebiliyorum
Allah allah ya, uçaktan daha kontrol edilebilir değil mi otobüs ? Dur deyince durur mesela ? Ben de bu rahatsızlık çıktımçıkalı ikisini henüz kullanma mecburiyetim olmadı ama otobüs dağlardan tepelerden geçerken fena olurum hayalleri geliyor Zihni’me , ne kolaymış önceden hayatım

aynen çok güzeldi benim de önceden hayatım yani otobüsle şehir içinde sıkıntı yok şehirler arası tek çıkamam

Bende senin gibiyim yaşamayan anlamaz

Hepsi bendede oluyor eski cesaretimin zerresi yok şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…