Panik ataktan kurtulacağım inşallah dua edin kızlar..

sen bari kurtul arkadaşım ben kurtulamıyorum 7 sene oldu.. bu olumlu düşünmeyi nası başarıcaz yaa yapamıyorum elimde değil kendime nasıl söz geçiricem dışardan desem içim öyle demiyoo off karışık herşey:S:bbo:

ben panikatağın en ağırını geçirmiş biri olarak tecrübelerimi yazayım..benimki birden patlak verdi ve bir yıl içerisinde 15 kere ciddi intihar yeşebbüslerim oldu..eşime ve kendime zarar veriyordum..sonunda eşimden ayrıldım ve bir yıl uzaklaşıp yalnız yaşadım..ailemden eşimden çevremden..tayinimi çıkarttım...şimdi anadan doğmu gibi sakin ve serinim..çok şükür..o lanet ataklar artık 6 ayda bir geliyo..biliyorum ve kendimi kontrol ediyorum..bikaç eşya kırarak atlatıyorum..ama eskiden günde 3 kere geçiriyordum...

canım senin ki panik atakmıydı sadece ..çünkü benim bildiğim panik atakta sadece kendimize zarar gelcek die korkuyoruz.. vurup kırma falan başka psikolojik problemlerdende kaynaklanır.. fakat şu an iyi olmana sevindim 6 ayda bir oluyorsan panik atak iyiymiş

bencede sizinki panikatak degil vurma kirma olmaz bu hastalikta korku vardir ama kimseye zarar veremez insan

arkadaşlar yarın benim için çok önemli rabbimin izniyle panik atak denen illetten ömür boyu kurtulmak dileğiyle sabah 6 da ankaraya yola çıkıyorum dua edin bana...opuyorumnanaktan

ofelya thoması internetten araştırıyorum. şuan ne durumdasın öğrenebilir miyim gerçekte çözüm müdür?
tşk.

bütün yazılanları okudum; belki girişimlerden bir fayda okurum diye.. ama sanırım yine panik atak insanın kendi kendine halledebileceği birşey. Bilmeyenler zaten hiç merak etmesin. merak edilecek birşey değil; aksine yaşanması çoook zor birşey. birde doğru söylemişsiniz, bu işte insan önce korku hisseder, vurup kırmaz birşeyi, onu yapsa daha beter korkar çünkü:)) neyse, ben size başka bişey sorucaktım; şu bilezikler çıktı. Deneyen var mı?? bişey enerjisi taşıyorlarmış.. ender saraç sitesinde de var??

Kızlar bu işler bilezikle ya da Ofelyayla bilmemneyle olcak işler değil, öncelikle kendinize alternatifler geliştireceksiniz, atıyorum otobüstesiniz ve panik atağınız tuttu, hemen olumlu düşüncelere yöneleceksiniz, panik atağın genel olarak temelinde ne var? Ölüm korkusu. Ben bu atağı geçiriyorum ama bu atak en fazla 10 dakika sürecek, sonunda ölüm yok, olsa ne olur ki? gibi düşünceler geliştirmeniz gerekiyor. Ki bunları siz de biliyorsunuz, şu ana kadar kimse panik ataktan ölmedi, unutmayın bu bir hastalık değil rahatsızlık ve kendi kendinize çözebileceğiniz bir şey. Çok mu canınız sıkıldı, çok mu bunaldınız, hemen bir psikoloğa gidin ve içinizi dökün, ne kadar rahatlatacağını tahmin bile edemezsiniz, kendi içinizde sakladığınız korkuları dışa vurmadan kurtulamazsınız, öncelikle korkularınızı bileceksinizki onlarla baş edebilesiniz. Eğer psikolog fayda etmiyor diye düşünüyorsanız alternatif tedavi yöntemlerine baş vurabilirsiniz, psikiyatra gidin bir ilaç yazsın bir süre onunla idare edin, gerçekten faydasını göreceksiniz, ilaç alıpta atağı tutan kimseyi tanımıyorum, ilaç derken geçici olarak rahatlatmak değil, tedavi amaçlı illaçlardan bahsediyorum. İlaç tedavisinden sonra psikoloğa devam edebilirsiniz. Size kalmış.

kızlar Hayatım değişti com.a girin.orada sorununuza ait cd ler var,alıp akşam yatarken dinliyorsunuz 21 gün dinleyince inanmasanız bile tesirini gösteriyormuş.
kızım da depresyon geçiriyordu nlp ci tanıdığımız vardı ona cd ler verdi ama kzım inanmıyor hep olumsuz düşünür.inanmasan bile o cd lerin içinde gizli telkinler varmış,sen inanmasan bile beyin onu kaydediyormuş.kızım başladı bugün 10.gün.
kzımın sorunu panik atak değil,depresyon,her sorunun cd si ayrı.
dışarı çıkıcam daha ayrıntılı yazacaktım
bu gizli telkine SUBLİMİNAL TELKİN deniyormuş.google dan girip bakın.

Panik atağını yenen var mı arkadaşlar ? Burda ofelya thomastan bahşedilmiş ? Giden var mı ? Lütfen birbirimize yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…