Kızlar bu işler bilezikle ya da Ofelyayla bilmemneyle olcak işler değil, öncelikle kendinize alternatifler geliştireceksiniz, atıyorum otobüstesiniz ve panik atağınız tuttu, hemen olumlu düşüncelere yöneleceksiniz, panik atağın genel olarak temelinde ne var? Ölüm korkusu. Ben bu atağı geçiriyorum ama bu atak en fazla 10 dakika sürecek, sonunda ölüm yok, olsa ne olur ki? gibi düşünceler geliştirmeniz gerekiyor. Ki bunları siz de biliyorsunuz, şu ana kadar kimse panik ataktan ölmedi, unutmayın bu bir hastalık değil rahatsızlık ve kendi kendinize çözebileceğiniz bir şey. Çok mu canınız sıkıldı, çok mu bunaldınız, hemen bir psikoloğa gidin ve içinizi dökün, ne kadar rahatlatacağını tahmin bile edemezsiniz, kendi içinizde sakladığınız korkuları dışa vurmadan kurtulamazsınız, öncelikle korkularınızı bileceksinizki onlarla baş edebilesiniz. Eğer psikolog fayda etmiyor diye düşünüyorsanız alternatif tedavi yöntemlerine baş vurabilirsiniz, psikiyatra gidin bir ilaç yazsın bir süre onunla idare edin, gerçekten faydasını göreceksiniz, ilaç alıpta atağı tutan kimseyi tanımıyorum, ilaç derken geçici olarak rahatlatmak değil, tedavi amaçlı illaçlardan bahsediyorum. İlaç tedavisinden sonra psikoloğa devam edebilirsiniz. Size kalmış.