Panik ataktan kurtulacağım inşallah dua edin kızlar..

baxsxak85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2006
39
0
86
39
Düzce
arkadaşlar yarın benim için çok önemli rabbimin izniyle panik atak denen illetten ömür boyu kurtulmak dileğiyle sabah 6 da ankaraya yola çıkıyorum dua edin bana...opuyorumnanaktan

kızlar ankaraya ofelya cabral'a gittim panik atak için ve artık panik atak yaşamaktan korkmuyorum nasıl neden olduğunu biliyorum ve onu hayatımdan tamamen silebilirim tabii Allah'ın izniyle :) kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar

gecen yıl aramıstım ve ücreti 900 lıraydı
ama bana ınandırıcı gelmedı
farkındalık yontemını kullanıtyormus seıon seansta da hipnoz yapıyormuş,
sadece bir gün
seansa ıkı kışi giriliyormus bana verdıklerı bılgı buydu
bursada da aynı yontemı kullanan bır dr var
hipnoz ve farkındalıgı kullanıyor
ben 3 seans gttim 600 lıram bosa gtti hiçbir çözüm olmadı
benı sadece 1-2 gün psikolojık olarak ıdare etti
ve burdakı psikiyatrı doktorum kesınlıkle panık atak bu yolla çözülecek birsey değil dedi.
sen zaman gecınce de yaz bize arkadasım umarım sende etkılı olmustur

bende ofelya hanımın hipnoz cdlerını ve panıkataga son dv sini aldım yaklaşık bır buçuk yıl önce
insanın farkındalıgını artırıyor, ilk zamanlar etkili oluyor evet ama zamanla eski tas eski hamam oluyor ne yazık ki, yani bende öyle oldu bende ögrendıklerimi burada birebir paylaşmayı istiyordum diger arkadaşlara faydalı olur diye ama yanlış birşey yapmamak için paylaşamadım

ofelya thomas ile ilgili bir başlık açıp sormuştum ben de,ankara deyince tahmin etmiştim ofelya olduğunu
ancak benim açtığım başlıkta çok da olumlu şeyler yazılmamıştı o yüzden ben ofelyayı eledim

ama umarım sende işe yarar,neden olmasın

ben de panik atakla ilgili farklı bir tedavi yöntemi araştırıyorum şu an,bu ay bilgi almak için görüşücem yüzyüze bakalım neler olacak.

Dualarımız seninle sevgili basak :1hug:
dilerim atlatırsın biran once tatlım...
da panik atak nasıl bir rahatsızlık buarada? pek bir bilgim yok bilmiyorumkismile

ınşallah ömür boyu bu konu hakkında bilgin olmaz.ınsan başına geldikten sonra herşeyi araştırıyor.Allahım kimseye vermesin,hasta olanlara da şifa versin.:Saruboceq:

bencede bilme canım ....allah kimseye vermesin.kızlar ofelya hanım'ın kendiside söylüyor söylenenleri tamamıyla yaptığı zaman insanlar kesin sonuç alıyor diye ama bazı hastalarıda varmışki bi dediğini yapmış bi dediğini yapmamış bu kişiler tam sonuç alamaz diyor,benim için ilk 1 ay çok önemli daha sonrasında ne olur bilemem tabii inşallah iyileşirim Allah'tan ümit kesilmez denemekten ne çıkar dedim..

eee başakcım anlatsana neler oldu
fayda oldu mu
ücretı nekadar vs

hmmmm
o zaman başakcım her dediğini yapmayı sakın ihmal etme :) senden ona göre sonuç bekliyor olacağız :)

başak,geçmiş olsun canım umarım bu illetten bir an önce kurtulursun.ben geçen yaz iki ay boyunca her gün panik atak nöbeti yaşadım yani her gün ölüp ölüp dirildim çok ağır ilaçlar kullandım.bu hastalıktan kurtulmanın yolu bol bol dua etmek ve Allah a yalvarmak ben bu şekilde iyileştim.ayetel kürsi oku bol bol,namaz kılmayı dene..çay ,kahve içme,adaçayı,papatya gibi bitki çayları iç,sigara içiyorsan hemen bırak ve atak anlarında yalnız kalmamaya çalış,yanında kim varsa elini tut..Allah kimseye panik atak yaşatmasın,yaşayanlara da acil şifa versin inşallah

beyonce teşekkür ederim canım.Allahtan başka sığınacak kapı yok doğru söylüyosun herşey onun takdiriyle bunlar sadece vesile hayatımda namaz ve duanın yeri çok...çay,kahve,asitli içecekler hepsinden uzaklaştım doktorumda tavsiye etmiyor zaten..dediklerni yapıyorum faydasını gördüm tabikii ama benim panik atağımın altından depresyon çıkıcak gibi 2 gün sonra doktorun verdiği zaman doluyor arıcam ve konuşucaz bakalım neler olucak..panik ataktan korkmuyorum artık ne oluyor neden oluyor biliyorum.. 2 gün sonra tekrar yazıcam...

arkadaşım senden hbr bekliyorum bende lütfen tedavi sürecinde yaşadıklarını bize aktar,
cdleri alan varmı kızlar, çok pahalı 158 tl, ablam için istiyorum ben pek inanmasamda bu cd işine kendisi inanıyor, belki bu inanç onda iyileşmeye neden olabilir diye istiyorum,

işe yarayıyormu?? bir günde panik atak diye satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…