• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panık atakk ıcın bana yardımcı olurmsunuz lutfenn :(((

NeSlYSeRt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
41
0
86
31
İsviçre
merhaba meltem hanim ben abim icin size bir kac soru sormak istiyorum..

abim gecen hafta evde yasidigimiz sorundan dolayi panik atak gecirdi amcamlarda kaliyo amerikada ve cok takiyo herseyi stres yapiyo ve nefesi kesiliyo evde duramiyo
araba suremiyo cocuk seslerini cekemez hale geliyo. biz dun doktora gittik normal klinige ve abime 2 tane hap onerdi isimleri CLONAZEPAM 0.5 MG VE PARoxetine 12.5 mg
bu haplari kullansinmi yoksa psikiyatriye gidip konusarakmi halledilsin bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tsk ediyorum cevabiniz icin..

merhaba meltem hanim ben abim icin size bir kac soru sormak istiyorum..

abim gecen hafta evde yasidigimiz sorundan dolayi panik atak gecirdi amcamlarda kaliyo amerikada ve cok takiyo herseyi stres yapiyo ve nefesi kesiliyo evde duramiyo
araba suremiyo cocuk seslerini cekemez hale geliyo. biz dun doktora gittik normal klinige ve abime 2 tane hap onerdi isimleri CLONAZEPAM 0.5 MG VE PARoxetine 12.5 mg
bu haplari kullansinmi yoksa psikiyatriye gidip konusarakmi halledilsin bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tsk ediyorum cevabiniz icin..

Geçmiş olsun Nesiysert, ağabeyinizi görmeden ilaçların uygunluğu hakkında herhangi bir şey söylemek mümkün değil. Bu arada ilaç adıyla soru soracağınız zaman mutlak özelden iletin. Terapi için bir psikiyatra değil, bir psikologa başvurması lazım. Ancak teşhis panik bozukluksa, ki bu teşhisi bir psikiyatr koymalı, o zaman ilaç + terapi doğru tedavi şekli olacaktır.
Şimdi, öncelikle yapmanız gereken ağabeyinizin önce bir psikiyatra giderek gerekli ilaç tedavisinin başlatılması, sonrasında da bir psikologa başvurarak bir süre düzenli psikoterapi görmesi.

Back