• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak

leylanecla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
40
0
1
Adana
Arkadaslar simdi ken dusunce ve yasantilarmdan yola cikarak kisaca anlatacagim. Panik atak her insanda olur ama nasil insanda ? Derdi olupta icinde saklayip kimseye soyleyemeyende. Anladinzmi ? icerde biriktire biriktire patlama yasiyo. Be ysadim suan bile var skntim zatn bu atagi yenmenin yolu sadece ve sadece pnik yaptiran sebebin ustune gitmenizdir. Birde ilac tedavisi gorun bakin birdaha atak gecrmeyeceksnz ins. Ve bol bol dua edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Panik atak konusunda annem nedeniyle bilgi sahibi oldum.. Hepimizi çok endişelendirmişti, çok şükür şimdi gayet iyi.. Panik atak, kendi içine atan sıkıntısını paylaşamayan insanlarda daha sık görülüyor.. Ancak büyük bir üzüntü, büyük bir sıkıntının aniden ortaya çıkmasında da görülebiliyormuş. Annemin ki mesela dedemin vefatından 1 yıl sonra ortaya çıktı.. Dedem vefat etmeden önce 1 hafta kadar hasta yattı, annem teyzemler hep başındalardı. Annem çok üzüldü elinden bir şey gelmedi.. Cenazenin kalabalığından ağlayamadılar bile.. Hepsi 1 yıl sonra uykusuzluk, nefes alamamak, ağlama nöbetleri, kapalı yerlerde kalamamak, sürekli bir yerde sıkışmış hissi gibi hissetmek ile birden ortaya çıktı..

Tabi ki çözümü öncelikle ilaç ve doktor.. Sonra dualar.. Annem ne zaman bunalsa Kuran okumaya çalışıyordu.. Son olarak da yalnız kalmamak.. Çıkın dolaşın, açık havada oturun.. Ailenizle, arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin.. Kısa sürede toparlanarak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz..

Back