• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak

kaderaysma01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
11
22
3
27
Arkadaşlar bende panik atak var doktor ilaç verecekti kabul etmedim . Ama 1 haftadır çok kötü oldum hele bugün o kadar kötüyüm ki anlatamam bayılacak gibiyim kal çarpıntım korku titreme baş dönmem anlatamam. Eczanede reçetesiz bununla ilgili bir ilaç var mı hafif sakinleştirici gibi doktora gideme kadar yakın zamana bulamadım randevu

Arkadaşlar bende panik atak var doktor ilaç verecekti kabul etmedim . Ama 1 haftadır çok kötü oldum hele bugün o kadar kötüyüm ki anlatamam bayılacak gibiyim kal çarpıntım korku titreme baş dönmem anlatamam. Eczanede reçetesiz bununla ilgili bir ilaç var mı hafif sakinleştirici gibi doktora gideme kadar yakın zamana bulamadım randevu
İlacını iç panik atak durduk yere gelmez ben de geçirdim ölecek gibi hissediyordum o his ı ancak yaşayanlar bilir içsene ilacını kızım bagimli felan olmuyorsun mutluluk salgiliyor kaygıyı azaltıyor zamanla kesersin yoksa daha kötü olursun demedi deme

Back